Mate niekto tento kocik?Nejake recenzie?Teraz je vo velkosti XXL.Budem rada,ak napisete postrehy k nemu.
Ja som si ho objednala !
@miskachrumka si s ním spokojná?už ho používate?
ahoj ako si spokojna s kocikom ??
@miskachrumka Ako si spokojna stymto kocikom? Vdaka
@maminabobo
@evakva napokon sme to zrušili lebo sme boli v predjni a ten kočik je velmi tažký a nemotorný tak sme ho nezobrali......aj vanička je tažká a to veru niesom žiadne chudiatko a mala som problém ......napokon máme V-max -BAby smile
@miskachrumka OK, vdaka
Kočík Marsel má ľakučkú konštrukciu, vanička je plastová a úplne krásna elegantná vôbec nie je ťažká, veľmi ľahká manipulácia s kočíkom malíčkom ho dokážete ovládať tak ľahúčko sa s ním manipuluje, jedna báseň.Je to úžasný krásny kočík za výbornú cenu v Pezinku na predajni kočíkov v nákupnom centre MOLO .Chodte si ho odskúšať a zistíte , že nemá chybu🙂
Máme kočík Marsel hlboká časť je priestranná dokonca sme ju využívali aj ako postielku-kolísku, vanička sa dá aj na zemi hojdať ako kolíska malého som v nej vždy pokolísala a hned zaspal, spával v nej dokonca prvé tri mesiace aj v noci.
Veľmi ľahko sa ovláda, otočné kolesá sú veľká výhoda, bála som sa že budem mať defekt, ale zatial našťastie sa nestalo, teraz sme už prehodili na šporťák, ktorý používam teraz dva týždne a je bezchyby, môžem ho otočiť v smeru ku mne čo mi vyhovuje kedže na malého celý čas vidím, možno neskôr ked bude chcieť pozerať na svet tak ho otočím opačne, má vzadu takú sieťku ktorá púšťa vzduch dovnútra čo je výborné teraz v lete.Vyhovuje mi aj to že je vysoký kedže sme s manželom vyššej postavy.Nezistila som zatial ani jednu muchu.Ja ho môžem doporučiť.
ja ho mam a som nadmieru spokojna. ja vyuzivam vacsinou hlboku cast a vajicko sme dlho vyuzivali. hlboku cast mam este ako novu, lebo mala z nej vyrastlaa.ale som velmi s nim spokojna.
Kočík Marsel sme si kúpili aj my. Používame ho druhý mesiac a som prekvapená jeho ľahkým ovládaním. Tie nafukovacie kolesá sú super. Nalého vyberiem aj s autosedačkou z auta a ide sa. Najčastejšie momentálne používame vaničku. Páči sa mi jej nastaviteľná strecha a clonky. Keď je slnko vztiahneš clonku a aby malému nebolo teplo vzadu sa dá rozopnúť zips a cez sieťku mu dnuprúdi vzduch. Jednoducho, mne sa zatiaľ páči. K športovej časti sa zatiaľ neviem vyjadriť, lebo tú zatiaľ ešte nepoužívame (malý má 6 týždňov). Ku kúpe kočíka odporúčam stránku www.miniman.sk
ahojte, ma prosim tento kocik aj nejake nevyhody, ktore by Vas mozno odradili od kupy ak by ste vedeli o nich dopredu? cakame babo v Novembri, takze mozno rozmer vanicky, mobilita, vaha, atd. ...pripadne vajicko ci je OK
dakujem