maminky,dostala som na kocikiu-INGLESINA defekt,prosim,kde dostat nahradne diely-dusu na kociky?Myslite,ze to maju vo vsetkych predajniach s kocikmi?
v predajni s kocikmi to nezvyknu mat, skor by som sa popytala v predajni s bicyklami - podla cisla na kolese kupis novu dusu, alebo ti to zalepia.
alebo tu: http://www.kocarky-ina.cz/index.php?nav=eshop&k...
dosa dakujem,to by bolo zdlhave objednavat cez net,no asi muz bude muset zajtra obehat "kocikarne" a "bicyklarne" 😒 ,neda sa s tym jazdit,musim byt doma 😅
ved nech ti to zalepi muz doma .. mne to tak robil ... 😉 a drzi do teraz 😀
no sak by aj zalepil,ale je to na takom mieste-medzi ventilom a dusou a tam to nejde,obvolali sme vsetkych moznych,aj mechanikov od aut 😀 a vsetci radia vymenit dusu
ja som mala minulý týždeň defekt 😒 už mám zalepený, tými záplatami na bicykel 😉
ale ke´d je to na takom mieste no netuším čo s tým, ale podľa mňa je problém zohnať takú dušu, teda aspoň mi to hovorili, že to sú nejaké špeciálne, tak hádam sa ti to podarí
no ja som mala taky isty defekt ... MM to rozobral a z vnutra zalepil nejakym specialnym lepidlom na defekt a drzi .. ani zaplatu tam nedaval baby 🙂 ci je to len nahoda neviem..
mamkabubka...ja som vcera rano tiez nasla defekt...v najblizsom bicyklovom servise mi hned predali novu dusu aj zalozili....mali hocijake velkosti.....a cena 2,69....oprava by stala 2,50..... 😉
ja som s tym bola normalne v pneuservise 😉 zalepili a hotovka
my s defektom tiez chodime do pneuservisu. Uz sme mali defekt 4x 😀
ja by som isla do predajne kde sa kocik kupoval...