mile mamičky chcem sa opytať či dávate ešte detičky do fusaku v kočiku?....oteplilo sa, ale mala mi vonku vačšinou spí.....dakujem za rady...
nie. už je vonku na fusak dosť teplo. 🙂
myslis do zimneho fusaku v ktorom boli deti ked bolo napr. -10 stupnov a teraz je okolo 15-20 stupnov nad nulou? to veruze nie, skor len nejaky tenky prechodny fusacik napr.flisovy
ja ešte dávam, ono to dieťa v tom kočíku leží, tak aby mu nebola zima zo spodu, keď aj vrchom zakryjem už nedávam deku 🙂
@gabuska36 - u nas bolo vcera 27 stupnov a behal v slipkoch a kratkom tricku po zahrade... neviem, kde byvas ty, ale riad sa teplotou... nad 10 stupnov len deku a nad 20 stupnov uz ani to...
ahoj, ja som vcera bola dvakrat s malym vonku, prvy krat (od 12 do 14) som ho este dala do fusaku, ale som mu ho rozopla lebo naozaj bolo teplo. druhy krat (okolo 15tej) som mu uz len dala teplejsie oblecenie, ale to sme boli uz kratsie vonku. a samozrejme ciapocku davam stale, treba chranit uska pred vetrom. moje babo ma 3a pol mesiaca. podla toho viem ci mu je teplo, ked mu chytim rucky ak ich ma velmi teple tak treba ubrat nieco z oblecenia, alebo rozopnut
Nie, vsak u nas je 18 stupnov! Dam len teplu bundicku a papucky na nozicky. A sup von 😵
u nas v tatrach bolo vcera teplo, trosku fukal vietor, ale fusak je uz vypraty 😀 som mu dala len pancuchy, dupacky, zimnu vetrovku a ciapku a prikrila dekou a bolo mu teplo 🙂
slecnu mam uz velku, fusak nedavame ale minuly rok som fusak davala na spodok kocika... cize vrch som cely odzipsovala a zakryla som ju dekou... nad 20stupnou som jej tam dala uz len deku... ale kocik mame v kocikarni, cize je a bol dost studeny vnutri... ale zase ak bola v overale tak som jej fusak nemusela dat ;) zalezi od toho ako si to dieta obleciete... ked ide iba v tenkom oblecku dajte kludne aj fusak :P
nie...uz je opraty..aj hruby overal som uz vyprala a davam len deku a primerane oblečiem
Ja mam letny fusak od Emitexu (bavlna/flis) celorocne v kociku (teda okrem letnych horucav). Von chodievame na dlho, velakrat sa vraciame domov az vecer, ked je chladnejsie, takze fusak nevyberam. Je to lepsie, ako nosit kadejake deky...
ze 27 stupnov... to by som brala 😵 aj ked teda staci aj to, co mame teraz, stale lepsie ako to, co bolo cca. pred mesiacom...
fusak nie, jedine taky lahky flisovy, jarny
existujú aj prechodne fusaky - jar, leto, jesen. Sú tenšie, v prípade ak je trošku teplejšie daju sa úplne rozopnúť, alebo vyuziť aj ako deka
no fusak isto nie,ani ty nemáš kožuch 🙂
nie...staci nejaka tensia deka ked zafuka silny vietor inak ani tu netreba....
jan už nedávam, stačí ho lepšie obliesť
no ja uz vobec nedavam ved je dost teplo iba ked tensiu deku mam so sebou a nanoznik ked tak ale netreba to prehanat ved je teplo a ani moc naobliekat nie je dobre lebo dietatko sa spoti.... 🙂 inak je taka deka do kocika taka ako zavinovacka ci ako sa vola taku mu zvyknem dat pod zadocek. a keby mu bola zima tam mu schovam nozicky a zapnem to....
Ja nosim od nedele iba spodok fusaku.vrch nie lebo je zakryty nanoznikom
Baby, ja mam ten prechodny fusak od emitexu a je super, vnutro bavlna, vrch flees
ja este dávam, lebo malý mi tam spinká..ale už ho nezakrývam dekou...ale už tiež uvažujem o nejakom inom riešení...
Nedavam, ked som mala kocik vytiahnuty v sobotu ci kedy, tak som jej dala len flisovu podlozku do kocika a mala som v kosiku dolu deku, keby bolo treba. A obliekam normalne, tak ako seba, ja mam vyhodu, ze sa hybem, ona zas deku, takze sa to vyrovna. Ked ideme na prechadzku na peso, vacsinou davam o "rukav" viac. (ked mam ja kratky, ona ma dlhy, ked mam ja dlhy, ona ma kratky + dlhy navrch)
ja som fusak vybrala uz davnejsie, teraz mam v kociku flisovu zavinovacku, malej obliekam len body, pancuchy, nohavice, chlpatkovu bundicku a samozrejme ponozky + topanocky a ciapocku a je v pohode, nie je jej vobec zima. pripadne ked fuka vietor, tak prehodim este tenku deku navrch.