Dávate ešte dieťa do fusaku?

gabuska36
16. apr 2013

mile mamičky chcem sa opytať či dávate ešte detičky do fusaku v kočiku?....oteplilo sa, ale mala mi vonku vačšinou spí.....dakujem za rady...

kitty88
16. apr 2013

ja som fusak vybrala uz davnejsie, teraz mam v kociku flisovu zavinovacku, malej obliekam len body, pancuchy, nohavice, chlpatkovu bundicku a samozrejme ponozky + topanocky a ciapocku a je v pohode, nie je jej vobec zima. pripadne ked fuka vietor, tak prehodim este tenku deku navrch.

melpomene
16. apr 2013

nie. už je vonku na fusak dosť teplo. 🙂

rora
16. apr 2013

myslis do zimneho fusaku v ktorom boli deti ked bolo napr. -10 stupnov a teraz je okolo 15-20 stupnov nad nulou? to veruze nie, skor len nejaky tenky prechodny fusacik napr.flisovy

leanax
16. apr 2013

ja ešte dávam, ono to dieťa v tom kočíku leží, tak aby mu nebola zima zo spodu, keď aj vrchom zakryjem už nedávam deku 🙂

anjelicek26
16. apr 2013

@gabuska36 - u nas bolo vcera 27 stupnov a behal v slipkoch a kratkom tricku po zahrade... neviem, kde byvas ty, ale riad sa teplotou... nad 10 stupnov len deku a nad 20 stupnov uz ani to...

linda20111
16. apr 2013

ahoj, ja som vcera bola dvakrat s malym vonku, prvy krat (od 12 do 14) som ho este dala do fusaku, ale som mu ho rozopla lebo naozaj bolo teplo. druhy krat (okolo 15tej) som mu uz len dala teplejsie oblecenie, ale to sme boli uz kratsie vonku. a samozrejme ciapocku davam stale, treba chranit uska pred vetrom. moje babo ma 3a pol mesiaca. podla toho viem ci mu je teplo, ked mu chytim rucky ak ich ma velmi teple tak treba ubrat nieco z oblecenia, alebo rozopnut

albao
16. apr 2013

Nie, vsak u nas je 18 stupnov! Dam len teplu bundicku a papucky na nozicky. A sup von 😵

cenculinka
16. apr 2013

u nas v tatrach bolo vcera teplo, trosku fukal vietor, ale fusak je uz vypraty 😀 som mu dala len pancuchy, dupacky, zimnu vetrovku a ciapku a prikrila dekou a bolo mu teplo 🙂

simca06022011
16. apr 2013

slecnu mam uz velku, fusak nedavame ale minuly rok som fusak davala na spodok kocika... cize vrch som cely odzipsovala a zakryla som ju dekou... nad 20stupnou som jej tam dala uz len deku... ale kocik mame v kocikarni, cize je a bol dost studeny vnutri... ale zase ak bola v overale tak som jej fusak nemusela dat ;) zalezi od toho ako si to dieta obleciete... ked ide iba v tenkom oblecku dajte kludne aj fusak :P

nanina11
16. apr 2013

nie...uz je opraty..aj hruby overal som uz vyprala a davam len deku a primerane oblečiem

fuska
16. apr 2013

Ja mam letny fusak od Emitexu (bavlna/flis) celorocne v kociku (teda okrem letnych horucav). Von chodievame na dlho, velakrat sa vraciame domov az vecer, ked je chladnejsie, takze fusak nevyberam. Je to lepsie, ako nosit kadejake deky...

tilly
16. apr 2013

ze 27 stupnov... to by som brala 😵 aj ked teda staci aj to, co mame teraz, stale lepsie ako to, co bolo cca. pred mesiacom...

fusak nie, jedine taky lahky flisovy, jarny

zuzana9411
16. apr 2013

existujú aj prechodne fusaky - jar, leto, jesen. Sú tenšie, v prípade ak je trošku teplejšie daju sa úplne rozopnúť, alebo vyuziť aj ako deka

poleva
16. apr 2013

no fusak isto nie,ani ty nemáš kožuch 🙂

salma22
16. apr 2013

nie...staci nejaka tensia deka ked zafuka silny vietor inak ani tu netreba....

georgia333
16. apr 2013

jan už nedávam, stačí ho lepšie obliesť

nikuska333
16. apr 2013

no ja uz vobec nedavam ved je dost teplo iba ked tensiu deku mam so sebou a nanoznik ked tak ale netreba to prehanat ved je teplo a ani moc naobliekat nie je dobre lebo dietatko sa spoti.... 🙂 inak je taka deka do kocika taka ako zavinovacka ci ako sa vola taku mu zvyknem dat pod zadocek. a keby mu bola zima tam mu schovam nozicky a zapnem to....

lejlla
16. apr 2013

Ja nosim od nedele iba spodok fusaku.vrch nie lebo je zakryty nanoznikom

diorka
16. apr 2013

Baby, ja mam ten prechodny fusak od emitexu a je super, vnutro bavlna, vrch flees

suz2
16. apr 2013

ja este dávam, lebo malý mi tam spinká..ale už ho nezakrývam dekou...ale už tiež uvažujem o nejakom inom riešení...

ivanka.7
16. apr 2013

Nedavam, ked som mala kocik vytiahnuty v sobotu ci kedy, tak som jej dala len flisovu podlozku do kocika a mala som v kosiku dolu deku, keby bolo treba. A obliekam normalne, tak ako seba, ja mam vyhodu, ze sa hybem, ona zas deku, takze sa to vyrovna. Ked ideme na prechadzku na peso, vacsinou davam o "rukav" viac. (ked mam ja kratky, ona ma dlhy, ked mam ja dlhy, ona ma kratky + dlhy navrch)