Danny Sport Prestige Butterfly 2012 - DorJan

timety13
15. júl 2012

Ahojte Mamicky!

Máte niektorá skúsenosti s kocíkom Dorjan - Danny Sport Prestige Butterfly 2012. Velmi sa mi páci v hnedom-bézovom kombinacii. Ale vobec neviem, ze co mám pozerat na kociku, ktore parametre su dolezite... cakam moje prve dieta... 🙂 len to viem, ze chem taky vacsí kocik, lebo cakam babo na oktober, aby mi tam zmestilo pohodlne aj s fusakom a so vsetkym... 🙂

katren
15. júl 2012

@timety13 Ja mam po prvej dcere Coletto Matteo, narodena v decembri 😉 Pri Miskovi sme vyuzili tak 3 mesiace, potom sme sa rozhodli pre surodenecky BabyJogger City Select 😉 treti termin mam tyzden po tebe a som rada, ze sme ho kupili 😉

anicka87
16. júl 2012

@timety13 ja mam dorjan a vanicka je uuuuzasna 😀 velka a priestranna, urcite budes spokojna s nou. aj s fusakom tam bolo este kopec miesta 😉 vyuzili sme ju asi 5 mesiacov, potom som kupila golfac Espiro 🙂

rheia27
17. júl 2012

@timety13 ja som si vybrala tiez tu kombinaciu hnada/bezova 🙂 ale nie butterfly ale 2012.....v predajni nam odporucili radu prestige, jedno ci 2011/2012 ale butterfly narozdiel od nich je narocnejsia na udrzbu, zle sa to cisti..tie motyle vraj dako vystupuju 😅

a inak prva vec co sme pozerali pri kocikoch, ze mm zmeral vytah ci sa zprace 😀

janulap
18. júl 2012

@rheia27 prosim,mozes dat link,ktory kocik mas?Dakujem 🙂

rheia27
18. júl 2012