Má niekto tento kočík v námornickej farbe? Chcela by som vidieť reálne foto, ďakujem.
áno, ja ho mám, je presne taký ako na obrázku, resp.ešte krajší 😉
ahojte, chcem sa spýtať, tie, ktoré máte tento kočík, alebo celkov značku dada paradiso, ste spokojné?? dakujem 🙂
jarkac23 som s ním max.spokojná, naozaj zodpovedá fotke, nezistila som žiadne mínusy, a je super veľký, myslím hlboká vanička, takže môžem len odporúčiť 😉 🙂
Katka, mohla by si mi prosím o ňom napísať viac? Dá sa hojdať? Aké má vanička rozmery? cca? Je dosť pevný a stabilný? Kolieska sú kvalitné? Ako sa umýva a udržiava? Veľmi vážne o ňom uvažujem, no je naňho málo recenzií. Vďaka 🙂
my mame dada denim paradiso a sme maximalne spokojni. Mame ho uz dva roky a zatial ziadne problemy s nim neboli. Ako pisala katka 198 ma hlboku vanicku, lahucko sa ovlada, predne kolieska sa otacaju, alebo sa daju zablokovat ked chces len rovno ist. Sportova cast sa da otocit aj k sebe, aj od seba, ze dietatko pozera dopredu. A hlavne tieto kociky su fakt dizajnovo nadherne a pritom za normalnu cenu 😀
Rozmery:
konštrukcia zložená: výška 32 cm/dĺžka 92 cm/šírka 58 cm
konštrukcia rozložená: výška s rukoväťou 104 cm/šírka 58 cm/dĺžka 80 cm
Hlboká verzia (vanička)
výška so strieškou 65 cm/šírka 41 cm/ dĺžka 86 cm
výška upnutia vaničky od zeme 56 cm
mozete si to pozriet na www.dadaparadiso.sk
katka198 Dobrý deň, chcem sa spýtať či tento kočím má dobrú konštrukciu či nieje slabí. ďakujem
Mamičky ktoré máte kočík značky Dada Paradiso, chcem sa spýtať či nie je príliš vysoký a robustný. Ja som totiž dosť nízka. Meriam len 157 cm. Ďakujem
Ahoj. Mile rada ale my uz mame kociar zbaleny ☺ ale je presne ako na obrazku. Skusim pohladat nejake foto ale neviem ci nieco najdem
Dokonaly kociarik, uz len cakam ze sanarodi drobec a konecne ho vyskusame 🙂 no ale este mesiac,ale ked to citam,som rada ze s touto znackou su maminky spokojne a verim ze ja budem tiez 🙂
Dievcata kde v BA sa daju pozriet kociky Dada Paradiso?
Ahojte nasla som tuto temu. Je stara ale hadam odpisete. Mam tento kocik. Ale neviem oprat strechu kocika. Ako ste to rozoberali? Dakujem.
Kamoska má tento kočík je krásny