Dá sa vrátiť mesiac používaný kočík?

blazonko1994
23. feb 2015

caute..mam taky mensi problem..pred mesiacom sme kupili novy sportovy kocar ale trosku sme to nedomysleli..tie koliecka na nom su vobec neni vhodne do snehu,cize na zimu by sme zas museli kupovat iny kocar...chcela som sa spytat..myslite ze by sa dal este vratit aj ked bol uz pouzivany? kolieska zatial nie su take opotrebovane.

adkat13
23. feb 2015

určite nie. komu by ho asi tak predali používaný? skús ho predať 🙂

luliu
23. feb 2015

@blazonko1994 nie nedal by sa vratit. Ty by si si kupila pouzivany kociar v kamennom obchode 😕

mickao
23. feb 2015

Nieco podobne sme objednali aj my, ked bol maly este v kociku. Boli to vyhodene peniaze. Perlicka bola, ze kociar sa dal nastavit len do lezata a pololezata. Nehrozilo, aby v nom dieta mohlo sediet. Mm musel kocik doslova po domacky prerobit. Cisty nonsens. To som veru este nevidela, abydieta v sportovom kociary nemohlo sediet. Dalsi bonus bol, ze asi po mesiaci sa zlomil v tej casti, kde bolo koleso spojene s konstrukciou. Bonus c. 3 bol , ze kocik isiel stale do jednej strany. Doteraz je odparkovany v garazi- hambila by som sa ho aj niekomu predat. Nikdy viac.

katarinamarkova
24. feb 2015

jasne....zjem polovicu rezna....az potom ma napadne ze ja som vlastne nechcela objednat rezen ale salat.....tak zavolam casnicku....prosim vas, viem, ja som si objednala rezen, ale ja ho vlastne nechcem, zjedla som len polovicku - mozem ho vratit? 🙂
je vtipne, ze az po mesiaci pouzivania ste si vsmli ake kolieska ma ten kocik 🙂.....alebo kolieska ste vnimali, len vas potom po mesiaci napadlo, ze ono v zime zvykne aj snezit? 🙂

simonka77
24. feb 2015

@katarinamarkova uplne suhlasim. ved ked si kupujem kocik, a je jedno ci novy alebo cez bazar, mam urcite podmienky, predstavy, rovnako snad viem, ci si ho kupujem na cely rok alebo len na leto, ci do vsetkych terenov alebo len do obchodnych centier sa poprechadzat. Ak kupujem s takymito mini kolesami na zimu, tak mi musi byt jasne, ze snehom neprejdem bez problemov - ak vobec prejdem. Este aj dvojite predne kolesa, ved to je jasne, ze tam sa nahrnie sneh a "dojazdili" sme.
A ako by si zdovodnila vratenie kocika v predajni? Ako prepacte, ale nasnezilo (v zime) a nepresli sme, kocik nam nevyhovuje...co myslis, aku odpoved by si dostala?
Bud si kupis este jeden zimny, a budes ich striedat alebo tento skus predat a kup si celorocny, alebo taky, ktory ma zimnu napravu s velkymi kolesami.
Vela stastia.

ivet1371
24. feb 2015

My sme mali kočík Fortunuw modru a bola som s miny spokojna aj do snehu a bývame na dedine😉