Baby máte t aký kočík čo sa dá vanička kolísať na zemi? Ak áno tak sa chcem opýtať či sa Vám vanička kolíše aj na konštrukcií alebo ju máte na pevno.Neviem či to tak ma byť. Dík za info..
Mam peg perego kocik s vanickou navettou - ked vyklopim nozicky, stoji pevne na zemi, ked nevyklopim, da sa jemne hojdat. Pripevnuje sa na podvozok na pevno, tam sa s nou neda hybat.
Ja mam Camarello a ťiež sa mi da hojdať alebo ked vysuniem nožičky pevne stojí .Po nakliknuti na konštrukciu je napevno
Ja som mala chicco a vanicka sa mi nekolisala
ja mam vectot fx, a tiez sa mi da hojdat na zemi... ked vyklopim nozicky, tak je pevna a na konstrukcii tiez..
Ja som mala cam a na konstrukcii je napevno ale na zemi po vysunuti noziciek ako koliska
Ja som mala Bambi Ozon kočík, vanička na zemi sa kolísala, nožičky nemala, ale na konštrukcii sedela pevne.
... na naších oboch kočíkoch sa vanička dala na zemi kolísať, pokiaľ som ju nepostavila na nožičy. Ale na konštrukcii v žiadnom prípade. Ak máš pochybnosti o funkčnosti kočíka, skús zavolať na predajňu kde si kočík kupovala, prípadne skúš doplniť otázku o akom type kočíka hovoríš. 😎
Ahoj ja mám kočík DorJan Danny sport line 3 a dá sa mi kolísať na zemi 🙂
ja som mala Tako a tiež sa my dala kolísať, aj keď nikdy som ju nekolísala
Jane Nomad - dá sa kolísať
my sme mali babyworld na zemi sa dala kolísať vanička,ale na konštrukci pekne na pevno - akurát som mohla s celým kočíkom kolísať 😀 a predtým sme ešte mali aj Pure a tam to bolo rovnako
Nie, neda sa, pevne stoji 😉
Jane slalom...vanicka sa da jemne kolisat na zemi, ale na kociari je pevne
my sme mali Cam Cortinu, vanička na kočíku bola napevno, ale na zemi sa dali vysunúť také "nožičky" na kolísanie 🙂
mi mame atlantic espiro a je na nožičkách(hlboka vanička) nekoliše sa na zemi,ale pevne stojí
o aku znacku kocika sa jedna?'