maminky nepredavate prosim striesku na concord fusion ta nasa je vytahana od slnka alebo pasuje tam aj ina alebo kde zozeniem?dakujem
dobry den nie :(( ked zozeniete ozvite sa
Samozrejme, že sa dá zohnať. Treba zavolať do predajne, nie do eshopu ale do predajne predeti.sk a tam Vám ich objednaju. Ja som tam kupovala pre neo, ale maju len vo farbách aktuálnej kolekcie.
@olimon prosim ta a kolko ta vysla ta strieska na concord neo? dakujem
Trosku mimo temy, ale ste s kocikom concord fushion spokojne?Dakujem
ano, ja mam concord fusion po starsom synovi a jednoznacne som s nim spokojna. Jedine, co mi vadilo, ked sme presli do sportovej casti, ze som si ho nemohla otocit tvarou k sebe.
@oksu
Da sa... minuly rok stala 50 Eur v obchode www.predeti.sk, ale to som volala priamo do predajne a objednala si 🙂
@oksu mne vadilo to hrkotanie kolies takze som potom presla na bumbleride Indie s nafukovacimi kolesami a max. spokojnost 🙂
@oksu velka spokojnost okrem striesky, tu som musela pozapinat vselijako aby drzala ako som chcela, ale ked vidim ostatne maminy s mini sportakmi bez normalneho polohovania som vdacna za moj obrovsky, lahucky concord. S vanickou taktoez max spokojnost. Jedine ked prechadzala do sportiaku ma trapilo ze nejde otocit ku mne, ale uz to vobecneriesim 🙂
Nevybledne rychlo?
Ahojte. Neviete mi nahodou poradiť kde by mi vedeli prešiť poťah a striešku na concord fusion? Nasla som jednu maminu v cechach, ale tam sa mi to posielat nechce, tak ci neviete o niekom tu u nas. Dakujem
Nasla som ju tu na MK a volá sa adelein. Skúste ju pohľadať, má aj svoj bazarik. Potah aj strieska sa mi ešte šiju, ale o nejaké 2-3 dni by to malo byť hotové. Má toho veľa. Tak potom dam vedieť ak počkáte.
@bibi16 chcem sa spytat ci ste uz tu striesku zohnala? Lebo aj ja by som potrebovala novu a zatial som nezistila kde by sa dala kupit. Dakujem