Dá sa niekde zohnať strieška na Concord?

bibi16
13. jan 2012

maminky nepredavate prosim striesku na concord fusion ta nasa je vytahana od slnka alebo pasuje tam aj ina alebo kde zozeniem?dakujem

zuzanamis
7. máj 2012

@bibi16 chcem sa spytat ci ste uz tu striesku zohnala? Lebo aj ja by som potrebovala novu a zatial som nezistila kde by sa dala kupit. Dakujem

bibi16
autor
7. máj 2012

dobry den nie :(( ked zozeniete ozvite sa

olimon
7. máj 2012

Samozrejme, že sa dá zohnať. Treba zavolať do predajne, nie do eshopu ale do predajne predeti.sk a tam Vám ich objednaju. Ja som tam kupovala pre neo, ale maju len vo farbách aktuálnej kolekcie.

lucula73
7. máj 2012

@zuzanamis opýtaj sa v AGS sporte,to je dovozca a servis na conocrdy,určite budú mať aj striešku.... 😉

anna1980
7. jún 2012

@zuzanamis
@bibi16 ahoj chcem sa opýtať či sa vám podarilo zohnať tu striešku a ked tak kolko stála ... ja mam jane kočík a je to ta ista firma čo aj concord len neviem či by mi to tam pasovalo ,lebo konštrukčne su dosť dosť podobne ....a na športiaku mam vyblednutu striešku ☹ dík

zuzanamis
7. jún 2012

@anna1980 ahoj, nie nezohnala, nakoniec som vymenila kocik 🙂

dabisa
6. máj 2014

@olimon prosim ta a kolko ta vysla ta strieska na concord neo? dakujem

olimon
6. máj 2014

@dabisa pred 2r stala 60€

dabisa
7. máj 2014

@olimon no teda celkom 😒 Chcem kupit Neo z druhej ruky a oproti tomu, co dam za kocik, je to dost....dakujem za info 🙂

oksu
8. máj 2014

Trosku mimo temy, ale ste s kocikom concord fushion spokojne?Dakujem

dabisa
9. máj 2014

ano, ja mam concord fusion po starsom synovi a jednoznacne som s nim spokojna. Jedine, co mi vadilo, ked sme presli do sportovej casti, ze som si ho nemohla otocit tvarou k sebe.
@oksu

svistik
9. máj 2014

Da sa... minuly rok stala 50 Eur v obchode www.predeti.sk, ale to som volala priamo do predajne a objednala si 🙂

svistik
9. máj 2014

@oksu mne vadilo to hrkotanie kolies takze som potom presla na bumbleride Indie s nafukovacimi kolesami a max. spokojnost 🙂

vvia
9. máj 2014

@oksu velka spokojnost okrem striesky, tu som musela pozapinat vselijako aby drzala ako som chcela, ale ked vidim ostatne maminy s mini sportakmi bez normalneho polohovania som vdacna za moj obrovsky, lahucky concord. S vanickou taktoez max spokojnost. Jedine ked prechadzala do sportiaku ma trapilo ze nejde otocit ku mne, ale uz to vobecneriesim 🙂

oksu
9. máj 2014

Nevybledne rychlo?

dabisa
11. máj 2014

@oksu nie, ja som moj pouzivala aktivne vyse 2 roky a vobec nevybledol. toho sa naozaj bat nemusis.

orovka
25. aug 2015

Ahojte. Neviete mi nahodou poradiť kde by mi vedeli prešiť poťah a striešku na concord fusion? Nasla som jednu maminu v cechach, ale tam sa mi to posielat nechce, tak ci neviete o niekom tu u nas. Dakujem

shira_
28. aug 2015

@orovka iba tá v cechach...

orovka
29. aug 2015

@shira_ Dakujem, ale už som našla jednu maminku v nitre čo šije poťahy aj striešky na kočíky. 😉

jitka0071
11. sep 2015

@orovka môzem sa spýtat ci by ste mi mohla poslat kontakt na tu maminu aj my potrebujeme opravit kocík budu novu usit, a neviem nikoho najst dakujem a ako ste boli spokojná s jej prácou

orovka
11. sep 2015

Nasla som ju tu na MK a volá sa adelein. Skúste ju pohľadať, má aj svoj bazarik. Potah aj strieska sa mi ešte šiju, ale o nejaké 2-3 dni by to malo byť hotové. Má toho veľa. Tak potom dam vedieť ak počkáte.

jitka0071
12. sep 2015

@orovka dík pockam jasne budem rada co poviete...

kudrlivka
25. jan 2016

@orovka Dobry den, ako ste boli spokojna s usitym potahom a strieskou? dakujem

orovka
26. jan 2016

@kudrlivka Dobry den. Ja som velmi spokojna. Potah aj strieska su velmi kvalitne usite. Trvalo to trosku dlhsie, ale stalo to zato. Ja som si dala usit striesku dlhsiu, takze ked fuka tak odopnem zips a roztiahnem ju az po madlo. Info o cene do ip.

adaadela
19. apr 2016

@orovka môžem poprosiť informácie a fotografie do správy

kudrlivka
19. apr 2016

@adaadela toto je naša nova strieška od tej pani z nitry

adaadela
20. apr 2016

@kudrlivka ďakujem kontakt na ňu mate prosím a ešte koľko stala. 😊

orovka
20. apr 2016

@adaadela pisala som ip

kudrlivka
20. apr 2016

@adaadela tuším 52€ aj s poštou

alja20
30. jún 2016

@kudrlivka pekny vecer prajem,prosim mohli by ste mi dat kontakt na pani co vam sila striesku?ako dlho to trvalo kym vam ju urobila?dakujem mockrat za odp.