Dá sa nakliknúť vanička inej značky ako značka kočíka?

froschka
1. mar 2011

babulky dnes som sa stala svedkom ze sa da nakliknut pomocou adapterov na maxi cosi napriklad na kocik Maxi cosi Mura - vanicka Quinny dreami

Preto sa vas pytam ake mate skusenosti s inymi variaciami? Zaujima ma hlavne ci sa da na Mutsy Slider nakliknut vanicka Mutsy Cargo.
Dakujem za informacie 🙂

anjelicek26
1. mar 2011

Hm dobra otazka, no teoreticky prave quinny dreamy mozes nakliknut na vsetky kociky, kde sa da nakliknut aj vajicko maxi cosi. Cisto vdaka adapteru - to urcite pojde.

Ine kociky dost pochybujem... lebo nie su priamo kompatibilne vanicky s maxi cosi - teda vanicka sa naklikava na podvozok PRIAMO nie cez adaptor. A quinny vanicka ide vzdy cez tento adaptor. Snad to dava zmysel.

dosa
1. mar 2011

vanicky quinny a sedacky maxi cosi maju rovnaky adapter a ten je vyrabany na vacsinu kocikov, takze tieto doplnky su maximalne variabilne... ale co sa tyka kocikov a vaniciek mutsy, pokial je to jeden vyrobca, malo by to ist nakliknut, no pre 100 % istotu by som si to nalistovala v navode, alebo zistila u vyrobcu...

miskinadamko
2. mar 2011

vanicka quinny dreami ide na quinny buzz a speedi a tiez na maxi cosi mura,
taktiez aj vanicky od jane a concord idu naklikavat mezdi sebou tz(na konstrukciu kocika concord pasuje aj vanicka jane a naopak)
u vacsiny iných znaciek to nejde, to znamena ze potrebujes len vanicky rovnakej znacky a modelu kocika.
ak ta zaujima konkretny kocik je najlepsie napisat do temy a opýtat sa dievcat ktore ho maju,vtedy mas informaciu zarucenu

stastna
17. máj 2013

Ahojte, prosím dá sa vanička maxi cossi mura nakliknúť na quinny speedi? ďakujem...

lusia28
28. jún 2013

žienky a keď mám kočík quinny speedi dreami SX a chcem na ňho vaničku z quinny buzz alebo quinny mood,tiež by to pomocou adapterov malo sedieť nie?

ava11
2. júl 2014

Sedi vanicka quinny buzz na podvozok maxi cosi?

lady36
29. jún 2016

Dobry den,potrebovala by som poradit.Neviete nahodou ci sa da nakliknut na kocik mutsy igo vajicko od casualplay prima easy,resp. ci sa daju kupit k tomu vhodne adaptery? Dakujem za odpovede.