Dá sa na kočík Twin Two Jane nakliknúť aj vanička?

nikola000
18. máj 2017

Dobry den ,mile mamičky,neviete ci sa da na kočik twin two jane nakliknut aj vanicka?dakujem za odpovede

mirka17
18. máj 2017

twin two jane je kočík pre dvojičky, ktorý ide za sebou, myslíš ten? ja mam tento kočiarik, a samozrejme že sa dajú nakliknúť vaničky, idú tam tie matrixové vaničky, a dajú sa zároven nakliknúť aj vajíčka ak máš tú istú značku

nikola000
autor
18. máj 2017

Ahoj,dakujem za odpoved.myslim takuto klasicku vanicku.matrixvanicka je velmi uzka,malej sa tam nepací ☹

mirka17
19. máj 2017

@nikola000 myslím že na fotkách je matrix vanička, pani uvádza že je aj polohovatelna, čo sú vlastne matrix vaničky. Podľa spôsobu upinania na kočiar myslím že by mala byť dobrá. Otázka je či chceš zároveň používať aj športovú časť, pretože ak by bola vanička príliš dlhá, tak sa ti asi nezmestí ťa športová časť. Teda ja keď som skúšala dať do predu vaničku a za ňou športovú časť, tak je to všetko tak natesno. Opýtala by som sa pani na rozmery vaničky.

mirka17
19. máj 2017

A ešte by som sa opýtala na rozmer teda šírku toho upinania, či bude sedieť na šírku konštrukcie. Neviem či mi rozumieš čo som chcela povedať. Ale všeobecne by mali všetky doplnky značky twin two byť plné kompatibilné s kočiarom