Dá sa dať fusak do kočíka Quinny Zapp?

luciafar
14. dec 2013

Mate skusenosti s kocikom quinny zapp? Da sa do neho dat fusak? Alebo nanoznik? Boli ste spokojne s kociarikom,je pohodlny aj na spanie? Da sa dostatocne sklopit na spanie? Velmi sa mi paci ten kociarik ale v Kosiciach ho nemaju v predajniach aby som ho mohla vidiet tak nemozem podla obrazkov na internete posudit ci nam bude vyhovovat.

nelinqua
14. dec 2013

ja mam klasicky zapp, nie ten polohovatelny. co sa tyka prvej casti otazky - je to taky kocik na nakupy, kratke presuny - do snehu uplne nevhodny, staci ze napadne trochu a neda sa s nim pohnut. ja do neho pouzivam fusak elodie details, sedi tam velmi dobre.

saska.t
14. dec 2013

tiez som s nim spokojna,ale rozhodne nie do terenu,novy model zapp sa da aj polohovat na spanie,stary nie,fusak tam die v pohode,nanoznik nemam 😉

barbs24
14. dec 2013

ja mam polohovatelny zapp xtra nanoznik a fusak som objednala zo stranky pinkie.cz, pekne sedi, su to uni doplnky. inak velka spokojnost, tento rok sme tu mali uz aj sneh, sice toho nebolo vela, ale chodili sme s nim aj po nom, ale pre istotu mame aj dalsi s velkymi kolesami. co sa tyka polohovania, zatial kociar v ktorom sa Ella najlepsie vyspinkala

babymania
17. dec 2013

Fusák sa dá samozrejme použiť, ale odporúčam pohodlnejší ZAPP Xtra.