Mate skusenosti s kocikom quinny zapp? Da sa do neho dat fusak? Alebo nanoznik? Boli ste spokojne s kociarikom,je pohodlny aj na spanie? Da sa dostatocne sklopit na spanie? Velmi sa mi paci ten kociarik ale v Kosiciach ho nemaju v predajniach aby som ho mohla vidiet tak nemozem podla obrazkov na internete posudit ci nam bude vyhovovat.
tiez som s nim spokojna,ale rozhodne nie do terenu,novy model zapp sa da aj polohovat na spanie,stary nie,fusak tam die v pohode,nanoznik nemam 😉
ja mam polohovatelny zapp xtra nanoznik a fusak som objednala zo stranky pinkie.cz, pekne sedi, su to uni doplnky. inak velka spokojnost, tento rok sme tu mali uz aj sneh, sice toho nebolo vela, ale chodili sme s nim aj po nom, ale pre istotu mame aj dalsi s velkymi kolesami. co sa tyka polohovania, zatial kociar v ktorom sa Ella najlepsie vyspinkala
Fusák sa dá samozrejme použiť, ale odporúčam pohodlnejší ZAPP Xtra.
ja mam klasicky zapp, nie ten polohovatelny. co sa tyka prvej casti otazky - je to taky kocik na nakupy, kratke presuny - do snehu uplne nevhodny, staci ze napadne trochu a neda sa s nim pohnut. ja do neho pouzivam fusak elodie details, sedi tam velmi dobre.