Dá sa Cybex Priam hojdať?

darijja
5. júl 2022

Ahojte baby, da sa cybex priam hojdat? A ak nie, nevadi to pri uspavani a kocikovani? Velmi sa mi ten kocik paci, ale zda sa mi taky "tvrdy", neodpruzeny... vase skusenosti????

zuzanka.zuzu
5. júl 2022

chvalabohu neda 🙏

darijja
autor
5. júl 2022

@zuzanka.zuzu preco chvalabohu??? Je to zla vec? Som prvorodicka, nerozumiem sa do toho. Ale mama stale ze si mam kupit kocar co sa hojda. :D a mne sa paci kocar co sa neehojda :D

anavixy
5. júl 2022

To už dnes maloktory kocik sa hojda, resp. asi len tie retro. My sme mali hlboky Maritu ta sa hojda a sportovy mame Cybex talos, nehojda sa ani trochu (da sa do stran aj ked to nvm ci ho nerozhega) ale zaspi aj v nom v pohode.

zuzanka.zuzu
5. júl 2022

@darijja hlavne nezabudni potom mame povedat ze ten kocik sa naozaj nehojda a urcite ho nerozhojda ani ked sa o to bude pokusat ako moja svokra co ma vtedy takmer vystrelo 🙈 😂 nastastie su ozaj kvalitne takze cena neklesla

lejusinka
5. júl 2022

Da sa kupit elektricky podvozok a ten hojda sam od seba 😁

kris_tin257
5. júl 2022

Ešte stále veľa kočíkov sa dá hojdat sú mierne odpružené, my máme harvey easywalker 2 a som rada že sa dalo "hojdat"😊

soul_sister
5. júl 2022

@darijja joolz day sa da hojdat ;)

darijja
autor
5. júl 2022

@zuzanka.zuzu :D :D haha

doda26
5. júl 2022

@darijja ja nemam sice cybex, ale kupila som kocik bez hojdania, a dost som si za to nadavala…dcerka nechcela v kociku vobec byt a myslim, ze keby nebol taky tvrd a dal by sa hojdat, tak by som ju skor vedela v nom upokojit…pri druhom kupim urcite nejaky hojdaci