Cyklovozík pre 2 deti

triptamiiinka
22. aug 2023

ahojte poraďte aký sa vám osvedčil cyklovozik pre 2 deti?Cenovo stredná strieda. Bývame na dedine kde niesu moc dobre cesty veľa chodíme do lesa a do prírody. Dajú sa tieto cyklovoziky aj zložiť do auta aby zabrali co najmenej miesta? Od koľko mesiacov v n0m môže byť dieťa?

wade
23. aug 2023

Ak mate horsie cesty + priroda, kup urcite vozik s odpruzenim. My sme mali (stale vlastne mame, ale uz sluzi len ako nakladny vozik) Croozer. Vydrzal dennodenne pouzivanie niekolko rokov. Pokazili sa iba drobnosti, ktore som kupil a vymenil. Cena pomer / vykon je podla mna fajn. Aj ked - Thule voziky maju vela veci paradne doriesenych a dnes ak by som kupoval na dennodenne pouzivanie, siel by som do Thule (vselijake zaclonky, haciky, ako sa sklada, atd.). A kazdy vozik sa da poskladat do auta. Musis ale odobrat kolesa (je to klik system). Len potrebujes vacsie auto / kombi. Ohladne veku deti - do vozikov sa robia specialne detske sedacky / vlozky a dieta tam moze sediet od par mesiacov (od 6 urcite). Vo vseobecnosti, jedina nevyhody vozika su skladnost a manevrovatelnost v malych priestoroch. Inak je to super - bezpecnejsie pre deti, nevadi ked prsi, odnesies v tom fakt ze velky nakup, mas to zaroven ako paradny kocik, atd.

agatka44
23. aug 2023

@triptamiiinka máme qeridoo sportrex pre 1dieta, do roka sme poživali miminkovnik (sedačka ako vajíčko) teraz už bez.. jazdíme aj poľné cesty aj Tatry, Pieniny... len som si pre lepšiu pohodlnosť kúpila aj elektrobicykel.. krásne sa s nim manevruje aj ako kočiar s predným kolieskom.. mame kombi takže ho tam dám celý nemusím skladať ale dajú sa odkliknúť kolesá a zložiť.. pre 2 deti deti ale bude širší...