Cybex alebo Joolz? Výhody nevýhody ďakujem za pomoc
ahoj, za mna urcite Joolz, paci sa mi jednoduchost brzdenia, je pre mna viac elegantny svojou konstrukciou, ma cistejsie linie, dozivotna zaruka, a hlavne skladnost u Joolz je lepsia 🙂 naviac maju tento mesiac aj dobru akciu, ak planujes kupovat teraz
Joolz, jednoznačne
Baby asi mate pravdu aj vyzorovo sa mi veľmi páčia, priestranost vaničky v zimnom období, ptm sportiak v letnom je dobra? Nebude tam malé natlačené? Je to prosim Vás postačujúce?
Dievcata Joolz nema nahodou malu vanicku?
@babblin no práve to by som nerada, k voli fusaku 😵💫
Presne ja tiez kvoli tomu sa priklanam na stranu Cybexu…. Joolz sa mi paci velmi ale ma male vanicky vraj a mam rodit v januari 🙂
Baby tak majú teda tie jolzy tie vaničky ozaj mini alebo by sa mi tam v pohode s fusakom babo netlacilo? Konkrétne napr joolz 5 dvojkomb.
Joolz day 5 je väčší, nemá vôbec malú vaničku, možno opticky to tak pôsobí, všeobecne ma joolz vaničky rozmerovo v norme, dokonca aj dlhšie oproti niektorým kočíkom. V obchode som vždy chcela aby mi tam napasovali fusak a bolo to úplne fajn. Ja mám doma kúpený day+, ten pôsobí ešte menšie, ale je priestranný
A ak chceš day5, tak športiak je až moc obrovský podľa mňa, hlavne keď sa predĺži do ľahu. Môj 3r syn by sa tam úplne v pohode zmestil
Mala vanička u joolz je iba očný klam....reálne rozdiel 2 cm vid foto, možno u dayka žiadny rozdiel
Ja som mala hub + pre septembrové dieťa a vo vaničke bolo do zaciatku prazdnin. 2,5 roka som v ňom vozila dieťa a potom kúpila aer +. Suseda menila priam cca po roku za spratnejsi sportiak čiže drahy kocik a absolútne nevyužitý.
Kvalitou je joolz úplne inde ako cybex kamoške sa rozhegal po polroku a na fb skupinách sú takmer denne videa ako kociky vrzgaju
Môj 2,5 ročný ide bezproblémovo a kľudne aj druhé dieťa v ňom odvozim.
Ďakujem veľmi pekne ženy moje, aj som si myslela ze je to očný klam...vdaka vašim referenciam som sa naisto rozhodla , vďaka za túto skupinu. 🙏
Joolz neoľutuješ, uvidíš ☺️
@sejbipi uz aj idem do neho, lebo hneď si tam ľahnem ja 😭🤣
tiez riesime pre zimne babo Day5, vanicka je totozna so cybex, netreba sa bat 😊 fusak sa vojde bez problemov. Prijemne kocikanie 🙂
@qi ďakujem veľmi pekne aj vám a hlavne zdravíčko 😘🥰
ja som mala Joolz Hub+ čo je malý ľahký skladný kočík, vanička sa zdá malá, ale syn novembrový (narodil sa štvorkilový a mal vo fusaku Elodie ešte kooopec miesta. Do vaničky vošiel ešte na ďalší rok v auguste.
Pripadne ABC desing