Cybex verzus Joolz - výhody a nevýhody

18. jún 2024

Cybex alebo Joolz? Výhody nevýhody ďakujem za pomoc

autor
18. jún 2024

Pripadne ABC desing

qi
18. jún 2024

ahoj, za mna urcite Joolz, paci sa mi jednoduchost brzdenia, je pre mna viac elegantny svojou konstrukciou, ma cistejsie linie, dozivotna zaruka, a hlavne skladnost u Joolz je lepsia 🙂 naviac maju tento mesiac aj dobru akciu, ak planujes kupovat teraz

sejbipi
18. jún 2024

Joolz, jednoznačne

autor
19. jún 2024

Baby asi mate pravdu aj vyzorovo sa mi veľmi páčia, priestranost vaničky v zimnom období, ptm sportiak v letnom je dobra? Nebude tam malé natlačené? Je to prosim Vás postačujúce?

babblin
19. jún 2024

Dievcata Joolz nema nahodou malu vanicku?

autor
19. jún 2024

@babblin no práve to by som nerada, k voli fusaku 😵‍💫

babblin
19. jún 2024

Presne ja tiez kvoli tomu sa priklanam na stranu Cybexu…. Joolz sa mi paci velmi ale ma male vanicky vraj a mam rodit v januari 🙂

autor
19. jún 2024

Baby tak majú teda tie jolzy tie vaničky ozaj mini alebo by sa mi tam v pohode s fusakom babo netlacilo? Konkrétne napr joolz 5 dvojkomb.

sejbipi
19. jún 2024

Joolz day 5 je väčší, nemá vôbec malú vaničku, možno opticky to tak pôsobí, všeobecne ma joolz vaničky rozmerovo v norme, dokonca aj dlhšie oproti niektorým kočíkom. V obchode som vždy chcela aby mi tam napasovali fusak a bolo to úplne fajn. Ja mám doma kúpený day+, ten pôsobí ešte menšie, ale je priestranný

sejbipi
19. jún 2024

A ak chceš day5, tak športiak je až moc obrovský podľa mňa, hlavne keď sa predĺži do ľahu. Môj 3r syn by sa tam úplne v pohode zmestil

44janica44
19. jún 2024

Mala vanička u joolz je iba očný klam....reálne rozdiel 2 cm vid foto, možno u dayka žiadny rozdiel
Ja som mala hub + pre septembrové dieťa a vo vaničke bolo do zaciatku prazdnin. 2,5 roka som v ňom vozila dieťa a potom kúpila aer +. Suseda menila priam cca po roku za spratnejsi sportiak čiže drahy kocik a absolútne nevyužitý.
Kvalitou je joolz úplne inde ako cybex kamoške sa rozhegal po polroku a na fb skupinách sú takmer denne videa ako kociky vrzgaju
Môj 2,5 ročný ide bezproblémovo a kľudne aj druhé dieťa v ňom odvozim.

autor
19. jún 2024

Ďakujem veľmi pekne ženy moje, aj som si myslela ze je to očný klam...vdaka vašim referenciam som sa naisto rozhodla , vďaka za túto skupinu. 🙏

sejbipi
19. jún 2024

Joolz neoľutuješ, uvidíš ☺️

autor
19. jún 2024

@sejbipi uz aj idem do neho, lebo hneď si tam ľahnem ja 😭🤣

qi
19. jún 2024

tiez riesime pre zimne babo Day5, vanicka je totozna so cybex, netreba sa bat 😊 fusak sa vojde bez problemov. Prijemne kocikanie 🙂

autor
19. jún 2024

@qi ďakujem veľmi pekne aj vám a hlavne zdravíčko 😘🥰

murko14
21. jún 2024

ja som mala Joolz Hub+ čo je malý ľahký skladný kočík, vanička sa zdá malá, ale syn novembrový (narodil sa štvorkilový a mal vo fusaku Elodie ešte kooopec miesta. Do vaničky vošiel ešte na ďalší rok v auguste.