Ahojte, rozhodujem sa medzi Cybex Beezy a Britax B-Agile M. Cez leto ideme ma dovolenku a kúpila som lacný golfovovo športový kocik a skončil na reklamácii 🤦♀️ Tak chcem niečo kvalitne a tieto dva sa mi páčia, ale neviem sa rozhodnúť. Mali ste ich niektorá ? Mohla by som Vás poprosiť a komenty ?
Oba sa mi páčia. Na Britaxe hlavne ta predĺžená strieška. Ale všade možné čítam, že Britaxu hrkútajú kolieska…. Na Cybex som veľa zlých hodnotení nenašla.
Veľmi pekne Dakujem
@ell3 nam kocik na palubu nevzali, údajne kvôli kapacite, putoval asi do podpalubia... Po prílete na dovolenku a zhliadnutí jeho stavu sme zažili totálny sok, ale nakoľko to boli len škrabance a "tržné rany" nič nechceli zreklamovat... Ale tak to bolo dávno moresy sa možno zmenili
@ell3 aha, navrhla som to za to, že ten B-Agile by tiež na palubu nevzali, ani Beezy iba do podpalubia ... Eezy S+2 mám overený aj na lesnej cestičke a snehu,
na palubu čo je isté, tak vezmú Babyzen Jojo, Joolz Aer, Easywalker Jackey ...
tu je pekný prehľad aké rozmery kto berie https://bagalio.sk/poradna/rozmery-palubnej-bat...
@ell3 ak to nemusi ist do lietadla na palubu, tak namiesto Beezy by som vzala Eezy S+2