Ahojte. Takže ako prvé som prvorodicka. A premýšľam už aký kočiar. Veľmi dobre recenzie som počula o značke Cybex... za koľko ste kúpili ten kočiar, dá sa kúpiť aj nová 3kombinacia??? S tým ze sa zmestím do 750eur?? Ďakujem
Cybex balios. Priam je drahý
@janasilnajana Tak som myslela, ze cybex priam do 750€ jedine z druhej ruky. Balios je samozrejme lacnejsi.
Cybex priam nejlevnější dvojkombinace cca 1200€ pokud chceš nový, balios je levnější.
@janasilnajana Ahojky, Cybex stojí za kazde jedno euro. Mám ho, som maximálne spokojna. Novú 3combo za 750 nekúpiš. Popozeraj bazary, a poprípade aj IG profil cybexnamieru tam sa dajú kúpiť limitky za lepsie ceny😉
Ahoj, pridám sa, cybex som max spokojná, stal za tie peniaze a to sme kupovali úplne nový trojkombi všetko max spokojnosť nemám čo vytknúť ... Radšej ušetrím na iných veciach, hoc nech nezerem...
@ewelinka21 niejak sa tomu až tak nerozumiem aký je rozdiel medzi priam a Balios?
@janasilnajana rozdiel asi ako Octaviou a Ferrari.balios je hrkalka jeden som mala.
@janasilnajana Priam patri medzi najvyssie kategoriou cybexu, je to cybex platinum... balios je kvazi nizsia trieda cybexu, aj ten si mamicky pochvaluju...
Priam je lepší a drahší
My sme kupili cybex priam trojkombinaciu ale z druhej ruky, vyzorovo ako novy za cca 800 euro. Vcelku spokojnosť ale má to viacero pohľadov:
+ konštrukcia je pevná drží všetko fajn
- je skor vhodny do mesta, po kamienkoch alebo po polnej ceste s nim neprejdete bez toho aby sa dieta nepovracalo
+ vanicka je velka, to je super lebo mala potrebuje vela miesta rastie ako zvody
+ kvalita materialov je super
+ sklada sa veľmi lahko a rychlo, to je velka vyhoda, do kufru sa vojde vanicka a vedla podvozok zlozeny presne na centimeter (superb combi, audi a6 a podobne)
- s vajickom sme trosku v pomykove, pretoze mala tam lezi nejako divne, skusali sme ju tam ulozit s vlozkou, bez vlozky ale stale je tam taka zlomena, to sa nam nepozdava velmi, a vajicko je v celku tazke (Cloud Z i-size - otočné), zisťujeme, že asi by nám stačilo aj jednoduchšie, lacnejšie.
my sme objednali cybex talos s (podobny ako balios len ine kolesa) 2 komib + vajicko zvlast ale tiez cbyex a zmestili sme sa aj do 700.
@queen_el a objednávali ste z internetu ak áno viete mi dat stránku?.... A ešte otázka iné kolesá myslíte veľkosťou?
@janasilnajana objednavali sme z Mravcek.eu. Kolesa by mali byt vhodnejse do terenu 🙂
@janasilnajana Ahoj, cybex do 750€ jedine z druhej ruky