Cybex Priam vanička

nikolka5432
6. júl 2024

Prosím vás ako sa dáva dole vrchný kryt z vaničky ?ja som už zúfalá nijak mi to dole nejde.Ďakujeem❤️

nikolka5432
autor
6. júl 2024
janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborienulienocka
11. júl 2024

Oba zipsy na jednu stranu (tusim vpravo) a potom vyvlecies 🙂

nikolettaivancova
22. aug 2024

@barborienulienocka

Ahoj 🙂 Prosím ta, to normálne vyvleciem oba vonka a keď kryt budem chcieť dať späť, bezproblemov ich určite navleciem späť? Ďakujem 😊

barborienulienocka
22. aug 2024

@nikolettaivancova áno, mám obchod s kočíkmi (aj cybex) a robíme aj servis, takže tieto kryty tam dávame dole tak 10x do týždňa 😀 nikdy sa nestalo, že by nešiel nasadiť späť 🙂 jediné čo, ak máš staršiu verziu vane, daj pozor na začiatok toho zipsu, bývalo tam také labilnejšie šitie 🙂

nikolettaivancova
22. aug 2024

@barborienulienocka ďakujem krásne za odpoved. Nie nie, mam model 2022, kúpeny v 2023.
Myslíš prosím, že to môžem dat všetko oprať? Samozrejme na 30 na ručné pranie s detským práškom.
Samozrejme aj v ochranných vreckách ale aj tak, mam obavy 🙈 všade píšu, že neprať vôbec. Ale kmotra prala a ok.
Neviem si predstaviť, ze by to po polroku používania niekto nepral. Ci matrac, ci výplň okolo.. Pri akej extrémnej čistote sa to aj tak za tie mesiace dennodenneho používania uspini, a kto mi to tak kupi🙈