Ahojte, mám možnosť kúpiť starší kočiar cybex priam 2017, lenže kociar je po troch deťoch, je v zachovalom stave, nevŕzga..ALE ja neviem, myslite že môže byt kociar v pohode aj po troch detoch?😄😄 bojim sa že ho budem používať mesiac a niečo sa podrbe 😄
Chcem kúpiť kociar od ruky kvôli tomu, pretože potom budem riešiť radsej drahší lepší športový spratny kociar…Respektíve keď čítam fóra veľa mamičiek to radí riešiť takýmto spôsobom ze radsej investovať potom do športového ..som prvorodička cize absolutne nemám sajnu o nicom 😂
Ahoj, vyjazdeny po 3 detoch by som nekupovala. Po jednom uplne v pohode, este aj po dvoch s prizmurenym okom, ale dala by som si zalezat na poctivom vyskusani.. ale po 3 nie.
Ahoj, určite by som si ten kočiar nekúpila, radšej nový, lacnejší, ktorý odvezie dieťa z bodu A do bodu B...neviem, nejako nerozumiem tejto ,,móde,, kočiarov - čím drahší, tým lepší 😁 Veď každý má kolesá a jazdí, kvalitný športový kočiar nemusí byť nutne drahý...
Napr taky bugaboo by som kúpila ale priam po 3detoch veru nie, iba ak tak do 200e imidzovka😀
@papaya308 po jednom dietati kludne, po dvoch mozno ale velmi zalezi od stavu. Po 3 skor nie. a tiez zalezi na cene, ja ked tu pozriem bazar tak sa iba cudujem co tu pytaju za kociky
@papaya308 ja som dnes bola po bee6 s vanickou a plnou vybavou (fusak, cup holder a prsiplast) za 200 e. Pozerala som aj tu bazar a iba kukam na tie ceny 😏
@danyelia mne islo o jazdne vlastnosti a vahu kocika. Pozerala som aj menej zname znacky a po chvilke vyzerali dost vyhrkano. Pri bgb viem objednat skoro kazdy den keby sa nieco stalo,plus ma predlzenu zaruku. A doplnky co mam k jednemu kociku viem prehodit na dalsie bugaboo tak ich nemuslim kupovat zvlast
@jablkovastrudla wau tak to úžasná cena. Ja by som nepredala ani po jednom,my sme tie kočíky totálne zdrali🤣
Dobre ďakujem vam, presvedčili ste ma, je to debilina 😄
A už keď otravujem, viete mi poradit nejaký kociar ? Malý sa nám ma narodiť v novembri a ja nemám ani šajnu o kočiari 🤦🏼♀️ ako využívaný bude v meste, ziaden off road, žiadne špeciálne požiadavky nemám😂
Ja tiež nesom narocna na značku, len nech sa mi nerozpadne za rok haha😂😂
@papaya308 ano, cena bola skvela. Dnes som ho vycistila a oprala zajtra ideme na skusobnu jazdu. Toto je cisto cestoviny kocik, ked ideme busom alebo lietadlom a nebudem riesit kazdy skrabanec. Ja som mala bee5 aj pri prvom synovi, predala som ho skoro za rovnaku cenu ako som ho kupila. Toto je vyhoda drahsich kocikov, tie materialy sa tak lahko neopotrebuju a neznicia
@nikyniky998 ja osobne som kúpila kočík Bebetto Luca z druhej ruky (3komb) veľmi málo používaný, za pár €, vajíčko som kupovala zvlášť Cybex, nakoľko to využijeme minimálne do roka a adaptérmi ho viem pripojiť ku kočíku, vaničku sme používali 5,5mes a malý už je v športovej časti kočíka a ideme kupovať nový skladný, kvalitný športiak. 😊 Kočík bol síce väčší ale ani neviem ako to ubehlo a stačil mi aj takýto obyčajný. 😊
@nikyniky998 Cybex 2021 som mala kupeny uplne novy a stal za ho.no🙈 neviem si predstavit ako by vyzeral po 3 detoch..ja som ho po roku predala, ozaj bol krasny ale o kvalite sa nedalo hovorit...kupili sme Thule a teda to bola ina parada...keby mam kupovat este raz ani nerozmyslam..z druhej ruky sa v pohode zmestis aj s vanickou do 500e a vies ze mas kvalitny kocik👌