Mate niektora skusenost z minulych rokov prosim, ci sa v nejakom obchode najde akcia aj na cybex priam?
V feedo/brendone mavaju 20% off, ale vzdy okrem cybexu 🙈 tak ci je nejaka sanca ze by bola nejaka vianocna/povianocna zlava alebo netreba na to cakat? Dakujem
Ja som kupovala v brendone cybex trojkombi s 20% zlavou, 2019. Asi ale teda uz nemavaju tie zlavy na nich
skús pozriet babyplace stranku ja som tanasla kocik ovela lacnejsi ako tu na SK kupovala som maxi cosi lila xp co stoji tu vyse 1000e
@diaalex dakujem, chcela by som priam 2022ku. Mali aj na feedo super akciu asi 2 tyzdne dozadu, 2021ku matt black s vanickami limitkami za 540, aj som rezervovala hned ale pisali mi ze uz nemaju 😑 tak ci reku nebyvaju v zime akcie
@queen_mary nemavaju teda aspon odkedy tp ja sledujem, aj mi chodia newslettre lebo vsade som zaregistrovana 😀 a bolo zopar akcii -20% (vajicko sme tak objednali uz), ale ked su na kociky tak na letaciku dole stale pise ze okrem Cybex a este neviem jednej akej znacky 🙈🙈🙈
@andy57 babyplace pozeravam tiez, zatial na ten nemali akciu
Nevadi, vo feedo mame aspon 10% klubovu zlavu ked uz nic ine 😀 len vaham ci kupit alebo cakat aj po vianocne vypredaje, ci zvyknu davat akcie
Dakujem baby 🙏❤️
este pogoogli, ja som tiez tolko googlila, nakoniec mam zo stranky childhood kde mi pan dal kocik za tu cenu ako v babyplace cize som usetrila skoro 400e treba poskusat
Ja som si prave dnes objednala z Babetkova. Velmi sa tesim❤️bol to moj vysnivany😊 Maju tam tusim dozajtra nejaku spec. akciu -12% s kodom CYBEX12. Porovnala som ceny a vysiel najelpsie.
Min týždeň mali v brendone za 650€ kočík 2021