Máte niekto skusenosti aspon s jedným z týchto golfáčov ????
rozhodovala som sa medzi viacerymi kocikmi, napr. velky favorit Britax B-agile mi nesadol uz v predajni, jednoznacny vitaz bol Cybex Callisto 2012, pre mna dokonale dokonaly kocik, sice patri medzi tie drahsie ale fakt stoji za to, v pohode zvladol aj sneh, kolieska ma superove, pre mna bola velmi dolezita aj spojena rukovat, polohovanie chrbta aj do lahu a tiez noziciek, lahka manipulacia a manevrovanie, velka xxl strieska, atd...... tie zdvojene kolieska na tom Kiddy ma uplne odradzaju.
Ahoj. Ja som pred dvoma dnami kupila cybex calisti 2013. Som s tym kocikom nadmieru spokojna. Synator ma cez 11 kg a v pohode sa tam zmesti dokonca aj vyspi. Polohovanie noziciek, opierka chrbta, strieska to vsetko na tomto kociku vychytali. Ja som po nom pokukovala uz tri mesiace, nevedela som sa rozhodnut medzi calistom aj pp si. Citala som vela recenzii a neustale ich porovnavala. Nakoniec som zavahala a farbu ktoru som strasne chcela vypredali. Nakoniec mam bordovo cerveny kocik pre chalana, snad mi to odpusti. Inak manevrovanie s kocikom lahucke, v pohode po schodoch, a najlepsie ze je to plna rucka. Tak sa skus rozhodnut a dufam ze som ti trochu pomahla. Stastny vyber zelam.
Michaela