Ahojte má niekto tento kočík Cybex Balios s lux 2023 v tejto farbe?
@karolina2121 ahoj a ako si spokojná s ním a tá farba nie je moc bledá a fusak aký doňho ste kúpili?
@vlocka007 spokojna je vyborny. Mala uz pojde do sportovej casti o mesiac a fusak mam elodie a lodger ale musia byt tie co maju odopinanie na suchy zips lebo neprepchas tam potom tie popruhy zo sportovej casti. A farba sa mi paci velmi
@karolina2121 aha ďakujem tiež nad ním uvažujem a to ste dva fusaky brali lebo čítam že sa dá aj ten jeden kúpiť cottonmoose a ktoré máš konkrétne ty? Tá konštrukcia neosuchava sa moc keď je taká sivá metalíza asi? A príslušenstvo bolo ku tomu nejake či ste dokupili?
@karolina2121 a ešte prosím dovnútra ste dávali nejakú plachtu či netreba na ten matrac nie je dosť tenký?
@vlocka007 fusaky mam este po starsom dietati. A nie neosuchalo sa zatial nic. Ptrislusenstvo ziadne kuoila som si len ten igelit proti dazdu obyc z dmky a dobre pasuje
@vlocka007 matrac je akurat dobry a kupila som na neho natahovaciu plachtu
@karolina2121 a v zime sa s ním dobre jazdilo po snehu? Ja bývam na dedine.
@vlocka007 no to neviem mam ho dva mesiace kedze je to novinka 2023
@karolina2121 a za koľko ste kúpili dvojkombinaciu? Ďakujem 🙂
@vlocka007 650
@karolina2121 ahoj, máš túto farbu sky blue pre dievčatko? Je to uni farba?
@baskustek áno mam ho pre dievčatko. Ja nerozlišuje dievcenske a chlapcenske farby 😉
@karolina2121 a prosím ťa, takýto typ fusaka bude pasovať do športovej časti?
@baskustek áno tiež mam elodie s pozdlznimi pasmi 👌
@karolina2121 ahoj, môžem sa opýtať? Ako ste spokojná s kočíkom už po dlhšom používaní? Rozmýšľam nás jeho kúpou, ďakujem
@lenka0714 spokojná som nemám čo vytknúť.
@nessa_1 ahoj. Tiež sa mi dcérka narodila v 31.10. A kočík zvládol zimné počasie bez problémov. Síce len vlhkou utierkou to nejde ako píšu v popise. Ale s troškou mydla to išlo fajn. Ja som dala aj striešku dole a do práčky a v pohode. Teraz mam už športový a uz ho treba obriadit lebo dieťa je už živšie, a uz chrumky 😁😁😁 tak idem čistiť. Dám vedieť ako to dopadlo ☺️ ale inak odporúčam. Ľahunky, šikovný kočík. Jedine co ma rozčuľuje je spodný kôš. Vadí mi ze nieje taky pevný a hlavne ze sa nedá zatvorit. To by som len zmenila. Ale žiaľ sa to nedá 😁
@vlocka007 ano kupovala som pred týždňom
@vlocka007 ano mam 👌