Cybex Balios M Lux verzus Britax B Motion 4 Plus

sisuliik
7. máj 2021

Ahojte maminky, potrebovala by som sa s vami poradiť, mame 3 kombináciu kočiara, ale chcem kúpiť ešte jeden čisto športový kočík. Neviem sa rozhodnúť medzi cybex balios s lux alebo britax b motion 4 plus. Máte prosím vás nejaká skúsenosti s obidvoma? Cenovo chcem brať z druhej ruky a oba sú na tom podobne. Ďakujem veľmi pekne. 🙏🏽

selu11
7. máj 2021

Ahoj, presne Cybex balios som chcela aj ja ale v dvoch predajniach s kočíkmi ma od jeho kúpy odhovoril personál. Vraj je to veľmi nekvalitný kočík a zo značky Cybex sú dobré len Priam kočíky. Čítala som si naň aj veľa recenzií a veru asi ani jednu dobrú. Nakoniec sme kúpili britax, iný typ ako chceš ale ty, a sme maximálne spokojní. Uvidíš čo ti napíšu aj iné mamičky, snáď sa potom dobre rozhodneš a vyberieš správne.

ewelinka21
7. máj 2021

@sisuliik
@selu11
velmi nekvalitny kocik? v com? je to hrkalka? tiez som chcela kupovat balios a tiez z druhej ruky, kedze jednu velku trojkombinaciu uz mame a stahujeme sa do ba do bytu... trojkomb. som chcela predat, a potrebovala som nieco mensie skladnejsie... balios sa mi pacil v tom, ze je maly spratny a aj vyzor nie je na zahodenie.
a tiez som chcela z druhej ruky, kedze podla mna tie kociky sa otrasne predavaju pokial nejdete s cenou neviem ako dole.

selu11
7. máj 2021

@ewelinka21 Na predajni mi ich servisák od kočíkov povedal, že na tento typ je asi najviac reklamácii. Je to hrkálka, konštrukcia nestabilná. Jedna mamička dokonca písala, že sa jej kočík prevrátil keď mala dieťa otočené v smere jazdy a na kočíku zavesenú tašku, podľa jej slov nie ťažkú. Je pekný, ale tam to asi končí... Doslova mi predavač povedal, aby som si radšej nechala to čo mám doma a nekupovala nič 🤷‍♀️

ewelinka21
7. máj 2021

no mna porazi... ja som totiz zatazena na znacku cybex, mne sa velmi lubia tie ich dizajnove kociky, chcela som nieco take do mesta. aj ja som citala aj negativne aj pozitivne recenzie na tento balios, ale tak myslela som, ze to zavisi od kusu... ale ked ti to takto predavac povedal, dobre vediet.... kedze kocik z druhej ruky bude viac rozhrkany

zania
7. máj 2021

@sisuliik ja som mala cybex balios s, ked vysiel na trh. Bol lahucky, dobre sa mi skladal(aj do kufra), lahko sa s nim jazdilo. Dokonca aj prebalovaciu tasku som na nom vozila(plne napratanu) a neprevratil sa. Samozrejme,keby som na neho zavesila tazky nakup,tak by to bolo asi len tak tak ako aj pri inych lahkych sportiakoch. Dolny kosik sa dal tiez riadne napratat 😁 maly spaval v nom aj s fusakom. Ja som chcela hlavne lahky sportiak, lebo som bola tehu s druhym babatkom. Balios M je vacsi, najlepsie na predajni si pozriet, my sme kupovali v brendone.
Moze sa zdat ako hrkotalka, ale nam za dva roky nic nehrkotalo, pretoze je kvazi vysoky a stihly. Ked zle zlozis tie klbiky pri rozkladani, tak sa zda ze hrkoce. Treba s tym riadne hrknut pri rozkladani. Uz som stretla aj mamicku, co to mala zle zlozene a veselo s nim jazdila 😄 on si tak sadne. Najlepsie vyskusat niekde na zivo.

ewelinka21
7. máj 2021

@zania takze vy naopak odporucate?

zania
7. máj 2021

@ewelinka21 ano,ale treba ratat ze je pre mensie deti. Moji boli stihlejsie a chudsi, v pohode vosli. Ale mam kamosku, co jej deti mali v 6m skoro 11 kg,tak ta by ho dlho nevyuzila 😏

ewelinka21
7. máj 2021

@zania cize ked mam polrocneho skoro 8kg, tak ten sa tam asi dlho vzit nebude vsak? chcela som nieco aspon co by mal do 1,5 roka idealne do 1 roka a 8-9 mesiacov.

zania
7. máj 2021

@ewelinka21 ja som tam odvozila moje deti, syn do 3 rokov,mal cca 13 kg a dcerka do jej 2 rokov,mala 9 kg. Viac sa aj tak vozit nechceli. Myslim,ze do tych 2 rokov by vam mohol stacit v pohode.
Tazko odhadnut kolko deti budu priberat a rast, moji su stihli a vysoki po otcovi. Kamaratkin baculko tam bol napratany,ked ratam ze mal este bundicku a deku,bolo to natesno

ewelinka21
7. máj 2021

@zania dakujem vam velmi pekne skusim mu dat sancu pojdem si ho pozriet
a kupit novy alebo z druhej ruky? Stahujeme sa z RD do bytu v BA, cize kebyze ho chcem predat nechcem aby mi dlho stal v byte a zaberal miesto... a ako som pozerala po nete na predaj je tych baliosov milion... len neviem ci z druhej ruky nebude moc vyhrkany.

zania
7. máj 2021

@ewelinka21 Urcite chodte pozriet a poskusat.co sa jednemu paci, nemusi sa druhemu ☺ ja som ho brala aj kvoli rozmerom,aby do vytahu vosiel. Ja som predavala skoro ako novy,jedine suchnuta konstrukcia,inak aj kolieska ked sa umyli vyzerali dobre. Predal sa rychlo. Teraz v koronovej dobe sa asi tazko kazdemu predava.