Cybex Agis M-Air 3

saxxxana
6. mar 2015

Viem ze je nový ale mne sa celkom pozdáva, nemáte ho niekto? Zaujímali by ma klady a zápory 🙂

anitra11
7. mar 2015

áno je to nová kolekcia od Cybexu, ale až na to, že si dala foto k M-Air 4.... M-Air 3 je trojkolka ... a klady o kočíku (resp.popis) nájdeš v každom eshope, ktorý ho má v ponuke, skôr ide o tie zápory - resp. negatívne praktické skúsenosti ... tie nemôžem uviesť, lebo som ho nemala možnosť vyskúšať

eevie
2. apr 2016

Aj mna by zaujímalo aký je... tiež rozmýšlam nad jeho kúpou. Nemáte ho niekto doma? Dobre sa ovláda? Ďakujem za info.

saxxxana
autor
2. apr 2016

@eevie mne akurat maminky povedali ze nema polohovatelne nozicky a to ma odradilo okrem samoska ceny...

eevie
2. apr 2016

@saxxxana viem, že sa nedaju, ale ja jeden sportiak mám, tento chcem miesto golfáču a malý už má 1,5roka a tie nozicky dole mu problém nerobia.

saxxxana
autor
4. apr 2016

@eevie ani ked spi?

eevie
4. apr 2016

Nie... Aspoň zatiaľ..

laracska
19. apr 2016

Krasny kocik a je aj dostatocne velky pre vacsie deticky 😊 len tie nozicky.. Neviete ci ani zo zadu sa neda vytlacit ta gumena cast, lebo mi mame golfovy kocik quinny a ten ma take riesenie na polohovanie noziciek.. bola by som zvedava na zivo ako vyzera ☺️

laracska
19. apr 2016
eevie
19. apr 2016

Naživo je pekný boli sme ho skúšať,nedajú sa ani vyhnúť tie nozicky,to je škoda...ale asi idem do toho a kupim ho,jednoznačne je zo všetkých najväčší

laracska
19. apr 2016

Skoda... ☹ ja si to este premyslim neviem ci by si maly vedel pri spani zvyknut na tie nozicky, ktory uz ani nie je taky chlapcek nedavno mal 2. 😀

eevie
20. apr 2016

My máme 1,5 roka a mali sme golfac kde boli spustené nozicky a nemal s tým problém...tak snáď to nebude vadiť ani tu😉

laracska
22. apr 2016

Napokom sme kupili uplne iny kocik novy Petit&Mars Monza street na to ze ma nosnost 15kg ale povedali nam ze zvladne 20kg len kvoli eu tam musia mat napisane 15kg je velky priestranny a krasny kocik a ta cena je bomba 😊 Maly ma 14 kg a 91cm a v pohode sa zmasti som s kocikom spokojna 👍🏼😃

eevie
22. apr 2016

Tak super nech sa mu v ňom dobre vozi😉 my sme kúpili cybex a zatiaľ super.Paradne sa ovláda,malý v ňom mal vegetik tak som šťastná.My sme nad týmto uvažovali tiež ale sedenie bolo menšie a nebol tam stupienok na nozky tak mu iba vyseli,v zime by som ho tam v bunde nedala.a cybex mal lahsie ovladanie.

laracska
23. apr 2016

Super som rada 😊👍🏼 maleho mas velmi zlateho vidiet ze sa mu v kociku velmi paci 😊

eevie
23. apr 2016

Ďakujem,no zatiaľ sa mu páči uvidíme do kedy😄

maminula
12. apr 2017

@eevie ahoj, ako si prosim spokojna s odstupom casu?chcela by som sa spytat na pocit z meterialov, aka je kvalita?p&m street som vymenila za britax agile plus lebo mne prisiel strasne lacny..tie materialy strasne biedne aj ked na pohlad krasny..no mam novu lasku na obzore a je to tento cybex agis m 4 ..paci sa mi sedy a cierny ale asi sa priklonim k sedemu koli letu a aby nevybledol

eevie
12. apr 2017

@maminula úplne super,spokojnosť na jednicku,jediná nevýhoda je zlý prístup do kosika.Ale kočík je velky,ľahko sa ovláda,nič nevybledlo,ľahko sa skladá,je vcelku ľahký...no ja som spokojná,dobrá voľba.Urcite budeš spokojná

maminula
12. apr 2017

@eevie dakujem 🙂 a casto ste s nim vonku?je dobre otestovany?takze kludne aj cierny ano?dalujeeem

eevie
14. apr 2017

No teraz už až tak nie často lebo už využívame skôr odrazadla ale mali sme ho aj pri mori a tam bol skoro stále na slnku a nič.

maminula
15. apr 2017

@eevie prosim vas a neidete ho posuvat?ja kocik mam, mam britax, len som chcela este najaky hlavne na vylety a do auta..tak uz nechcem vela investovat do noveho, dakujem za vyjadrenie 😉

eevie
15. apr 2017

@maminula určité nejdem,ešte sa nám zíde a potom ho chcem odložiť pre druhé babo.

paulina61
16. máj 2023

@laracska áno dá sa vytlačiť mne jedna pani poslala foto