Viem ze je nový ale mne sa celkom pozdáva, nemáte ho niekto? Zaujímali by ma klady a zápory 🙂
Aj mna by zaujímalo aký je... tiež rozmýšlam nad jeho kúpou. Nemáte ho niekto doma? Dobre sa ovláda? Ďakujem za info.
Nie... Aspoň zatiaľ..
Krasny kocik a je aj dostatocne velky pre vacsie deticky 😊 len tie nozicky.. Neviete ci ani zo zadu sa neda vytlacit ta gumena cast, lebo mi mame golfovy kocik quinny a ten ma take riesenie na polohovanie noziciek.. bola by som zvedava na zivo ako vyzera ☺️
Naživo je pekný boli sme ho skúšať,nedajú sa ani vyhnúť tie nozicky,to je škoda...ale asi idem do toho a kupim ho,jednoznačne je zo všetkých najväčší
Skoda... ☹ ja si to este premyslim neviem ci by si maly vedel pri spani zvyknut na tie nozicky, ktory uz ani nie je taky chlapcek nedavno mal 2. 😀
My máme 1,5 roka a mali sme golfac kde boli spustené nozicky a nemal s tým problém...tak snáď to nebude vadiť ani tu😉
Tak super nech sa mu v ňom dobre vozi😉 my sme kúpili cybex a zatiaľ super.Paradne sa ovláda,malý v ňom mal vegetik tak som šťastná.My sme nad týmto uvažovali tiež ale sedenie bolo menšie a nebol tam stupienok na nozky tak mu iba vyseli,v zime by som ho tam v bunde nedala.a cybex mal lahsie ovladanie.
Super som rada 😊👍🏼 maleho mas velmi zlateho vidiet ze sa mu v kociku velmi paci 😊
Ďakujem,no zatiaľ sa mu páči uvidíme do kedy😄
@eevie ahoj, ako si prosim spokojna s odstupom casu?chcela by som sa spytat na pocit z meterialov, aka je kvalita?p&m street som vymenila za britax agile plus lebo mne prisiel strasne lacny..tie materialy strasne biedne aj ked na pohlad krasny..no mam novu lasku na obzore a je to tento cybex agis m 4 ..paci sa mi sedy a cierny ale asi sa priklonim k sedemu koli letu a aby nevybledol
No teraz už až tak nie často lebo už využívame skôr odrazadla ale mali sme ho aj pri mori a tam bol skoro stále na slnku a nič.
áno je to nová kolekcia od Cybexu, ale až na to, že si dala foto k M-Air 4.... M-Air 3 je trojkolka ... a klady o kočíku (resp.popis) nájdeš v každom eshope, ktorý ho má v ponuke, skôr ide o tie zápory - resp. negatívne praktické skúsenosti ... tie nemôžem uviesť, lebo som ho nemala možnosť vyskúšať