Zaujimalo by ma či ma tu niekto skusenost s cistenim sportoveho kociara concord wanderer. Ako ste vybrali latku z konstrukcie pri nohach? ĎAKUJEM
Až je to podobné ako Neo že sú zospodu sroby dosky tak všetko vybrať čo sa dá a čo je zašité periem tak
Pravdupovediac nepodarilo. Len som ho vysurovala v sprche kefou.
@7vanilka7 skúsim to popísať . Treba vybrať všetky “dosky” uvoľniť patentky a suché zipsy a v konštrukcii je taká ako keby lišta a v jednom mieste je širšia tá štrbina, hore je v strede a pri nohách je na boku. Najprv uvoľni poťah hore a potom pri nohách . Myslím , že nohy by mali byt v horizontálnej polohe
to by sa mala dat vytiahnuť taka akoby tvrdšia ohybná špajla, ktorá je v čiernej kovovej konštrukcii v zarážke ako na obrázku
Mamičky prosím aká podložka do wanderera vám sedí?? Lebo ja som v koncoch....
A ako riešite krátku striešku?? Dosť nám to vadí...tá clona už pri malom vetríku nič moc....
Ďakujem
@katkavachova neriešim vietor. A to u nás ináč fúka. Veď ked spí je totálne skrytý a ináč vietor vôbec nevadí. Aspoň ja to tak tragicky nevidím. Položku som mala dlho tú z vajíčka alebo si kúp original. Stojí cca 40 euro.
@sono2 ďakujem za koment. No keď napr svieti slnko tak tá malá strieška je fakt mínus. To sú ale veci čo sa bohužial dajú zistiť až pri použícaní kočíka.
Ja som vo vajíčku Air nemala žiadnu podložku....a práveže tie ofic concord sa mi moc nepáčia...
Či nemáte skúsenosť s nejakou inou značkou čo sedí...
@katkavachova Tak áno. Slnečník alebo tak. Moja zas nechcela striešku, teraz máme qb a Tam je extra veľká zrazu chce tieň. Ako kde mi to fakt vadilo bola vanička. Ja mám scout. Tak, nechať si ušiť nejakú podložku.
@katkavachova ja som na Wish našla taku prídavnú “striešku “
@katkavachova
@mrkva234 aha super, vyzera to celkom fajn 😊 Dakujem
A podlozku mate nejaku donho? 😊
@katkavachova podložku som si ušila na mieru z vesty z ovčieho rúna
@7vanilka7 ahoj,podarilo sa ti nakoniec? Budem mať z druhej ruky a chcem ho vyprať samozrejme. Ako si vybrala ten diel? Aj strecha sa dá v pohode rozobrať?