Concord Quix

andula31
25. jún 2012

Dobrý deň, má niekto skúsenosť s novou buginou Concord Quix? Prípadne aká je v porovnaní napríklad s Pegperego Si. Ďakujem.

mucka2505
5. máj 2013

Mne sa velmi paci a dokonca chystam sa ju ist kupit. pozerala som si aj prezentaciu tejto buginy a co sa mi najvac pozdava je ze je dost siroka ta sedacia cast lebo co som pozerala golface su nektore velmi uzke...ale mohol by hodit niekto nejake hodnotenie, spokojnost pripadne nespokojnost ci to bude dobra kupa..Predava sa aj s plastenkou?

nickye
21. máj 2013

baby kúpila ho niektorá? Tiež sa naňho chystám, len nič o ňom neviem nájsť ☹

lorin12
21. aug 2013

Aj ja sa na neho chystam a chcem sa opýtať že či sa dobre používa aj v zime ???

sendym
23. feb 2014

Nenajde sa niekto kto uz ma skusenost s tymto kocikom?

sendym
25. feb 2014

To nikto nema tento golfac?? ;))

santysha
30. mar 2014

ahojte! no uz ho mam a uz sme s nim kocikovali.velmi sa mi pacil dizajn kocika, najviac ze kolieska nie su take velke. co sa tyka kvality tak je velmi dobry, velmi priestranny. inac ma niekolko veci co sa mi nepacia. prva vec, ale mozno to maju skoro vsetky golface, ked je babatko spinka, tak sa ne dostanes do nakupneho kosa. druha vec strieska.slnko nam svieti takze ze sme dokupovali clonu. tretia vec, v pripade ak sediacia cast rozlozena, tak pri chodbe moje kolena sa dostavaju do kocika (ale mozno mam nejake krive kolena)🙂🙂 myslim si ze tento kocik skor na take cestovanie, letisko, nakupne centrum. ale poviem ze vonku je tiez dobry (okrem toho co som uviedla hore). 🙂neviem aky bude v zime, ale myslim ze zvladne.lebo sme kocikovali aj na terene kde bol prekvapujuc dobry pre golfac. nehrkota vobec a babatko vobec sa netrasie. sklada sa velmi lahko, co je vyborne pre auto. sedacia cast vyplnena velmi dobre je makka🙂. mam britax b smart a s tym sa neporovna🙂 som celkom spokojna s kocikom.a ku kociku patri aj plastienka.

lolissima
13. apr 2015

@santysha ahoj, este stale si spokojna s quixom? Rozmyslam nad nim ked drobec podrastie, lebo mame wanderer a ten je sice skladatelny, ale na taku dovolenku, alebo ked cestujeme nam zaberie polovicu kufra 🙂

santysha
14. apr 2015

My sme teraz nepouzivame ho, ale boli sme celkom spokojne.myslim akurat bude na dovolenku. Jedine na pieske nejde to, musis ho tahat, ale to myslim skoro vsetky golfove palice.

angelinja
28. jan 2016

@santysha ahoj prosim ta je k tomu aj nanoznik na zimu kt omu kocaru?dakujem..lebo som davala do googla a nic mi nenaslo

santysha
28. jan 2016

Ahoj, nie, kocik bol bez nanoznika

anita457
6. feb 2016

@santysha Ahoj chcela by som sa ta opytat ci niesu tie rucky velmi nizko, lebo som mala aj quinny zapp xtra a tam mi prekazali tie rucky ze boli dost nizko a to mam vysku len 167cm...dakujem

santysha
6. feb 2016

Ahoj, ja som takych 165 cm, nezdalo sa mi ze rucky boli nizke.

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.