Concord Neo, Maxi Cosi Mura, Riko, Euro Cart Passo, Bexa B4

martinkaa21
4. feb 2015

Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s týmito značkami kočíkov. Vyberám kočík, ktorý bude mať väčšie, nafukovacie kolieska, väčšiu vaničku, možnosť prepínania vaničky, autosedačky bez adaptérov. Pri toľkých značkách mi najviac zarezonovali tieto, len neviem posúdiť, čo je lepšie, prvé dve značky sú v porovnaní s tými ďaľšími drahšie, pritom sa mi zdajú aj tie lacnejšie, že spĺňajú to isté. Viete mi poradiť, kto máte skúsenosti s nimi?

evelin1986
4. feb 2015

mam pre Teba odpoved na 2 z vymenovanych a to len sprostredkovane: Maxi -cosi Mura je vraj super, priestrannny, zvladne aj tazky teren,kvalitny, len je straaasne tazky. A bexu 4 ma zas kamoska a pochvaluje si, ze za tu cenu parada, akurat velmi nadavala na vajicko (kvoli nejakej strieske ci co) a taktiez mi povedala, ze nanoznik na sportovej verzii je nahovno. Inak ze nevrzga ani po vyse roku, nic sa nepokazilo, ziadne defekty. Mala sa jej narodila v septembri a v pohode celu zimu vo vanicke vo fusaku a deke sa zmestila.

bonaqa2013
4. feb 2015

a ja že dáš fotky....

majus28
4. mar 2015

My mame eurocart passo chocolatte..som s nim spokojna..zvlada vsetky tereny..budem ho coskoro predavat pojdeme uz len do buginy..ak by si mala nejake otazky kludne napis 🙂 a ak by si mala zaujem..davam k nemu fusak z ovcej vlny a rukavniky vo farbe kocika..

majus28
4. mar 2015

@martinkaa21 my mame eurocart passo chocolatte..som s nim spokojna..zvlada vsetky tereny..budem ho coskoro predavat pojdeme uz len do buginy..ak by si mala nejake otazky kludne napis  a ak by si mala zaujem..davam k nemu fusak z ovcej vlny a rukavniky vo farbe kocika..

martinkaa21
autor
5. mar 2015

Ahoj majus28, dakujem za ponuku, ale uz som nedávno kupila concort, tak uz mam kočík porieseny, snad bude dobre slúžiť 🙂