Concord fusion verzus Jane slalom pro

syrik
20. júl 2012

Prosím Vás, ktorý z týchto dvoch kočíkov by ste mi odporúčali, podľa vlastných skúsenosti?

lucita79
20. júl 2012

@syrik Ja určite odporučam Jane slalom,mam ho a velka spokojnost 🙂

katka_grac
20. júl 2012

ja som sice nemala ani jeden, ale mala som tu cest-kamosky maju... jane ma jedinu a velmi nepodstatnu chybu, neda sa sportak otacat v smere aj proti smreu jazdy...
concord ma viac chyb- umele koliecka, mala vanicka, na sportaku blbo riesena strieska, ked das babatko lahnut ide dolu aj strieska...
ale-iba moj nazor... ale ja strasne banujem ze som nekupila jane len koli tomu blbemu otacaniu sportaku

syrik
autor
21. júl 2012

Čítam samé chvály na Jane =) Ale viac ma oslovil Concord, až na tie kolieska, to mi vadí...ale keďže mi ide o kvalitu, tak dám na vaše rady =)

martinaaaaa
21. júl 2012

@syrik my mame jane slalom pro( hlboka matrix vanicka -da sa z nej spravit vajicko ale dieta moze lezat aj ako vo vanicke rovno aj v aute co je super nemusis babo prekladat 🙂) sportiak tiez super nedam nanho dopustit 🙂 lahke ovladanie aj pre druhe babo urcite jane aj ked concord je podobny ale tie kolieska(su umele a hrkocu ) no neviem som rada ze sme sa rozhodli pre jane( nafukovacie kolieska su perfektne v snehu aj do terenu )pri sportovej casti mi trochu vadilo na jane ze sa nedal otocit(len v smere jazdy, ale to vyriesila matrixova vanicka dala sa posadit smerom ku mame kym bol este maly tak sme to pouzivali do roka ako sportiak) a potom sa mu pacilo pozerat tak ze bol v smere jazdy 🙂
dufam ze pomohlo 🙂 aj ked som to tu napisala ako hotentot papa

nastasja25
21. júl 2012

ja mám Jane slalom a kamarátka concord,naoko sú fakt podobné,ale...mne vobec nevadí,že športiak je len v smere jazdy,ved moj synak rád čumí na ulicu a pokrykuje na všetko,ale ide o poťahy,ja mám krásne ako nové,kamoška na Concorde už pomaly celé vyšúchané...a o kolieskach ani nehovorím..na jané nedám dopustiť🙂)

syrik
autor
21. júl 2012

Babeny, ste zlaté =) Už som definitívne rozhodnutá pre Jane...ja potrebujem len športový, lebo sme kupovali klasický hlboký kočík a teraz pomaly pozerám športový...veľmi ste mi pomohli. ĎAKUJEM 🙂

miskadusko
9. okt 2012

@nastasja25 prosím ťa chcem sa ťa spýtať- kúpila som z bazaru jane pro neviem ktorý ročník ale systém bude asi rovnaký- ide o to že ked odblokujem predné koliečko aby sa mi otáčalo ( to len takým malým cuplíčkom ktorý potočím do vodorovnej polohy ) tak je odblokované ale niekedy sa stane hlavne ked je nejaký skok alebo že sa s tým kočiarom rýchlo otočím že mi ten cuplíček skočí naspäť a tým sa vlastne to kolečko zabrzdí a neotáča sa. tebe sa to nestáva ? je to fakt málokedy-ale predsa ...🙂

nastasja25
9. okt 2012

@miskadusko ahoj,nie,nestáva, v tomto ti neviem poradiť..skús sa ísť poradiť do nejakej predajne... 🙂

miskadusko
9. okt 2012

@nastasja25 hej, pôjdem- a dakujem 🙂