Ahojte. Je tu niekto, kto ma tento kocik zn.Coletto Modena? Ako ste s nim spokojne? Dakujem
@lenicka298 dakujem krasne. Myslim, ze co sa vanicky tyka, tak by mala byt rovnaka vo vsetkych modeloch zn.Coletto
@lastovickapatka myslím si, že áno. Mala sa narodila presne pred rokom takže prvé mesiace v pohode sa zmestila aj s dekou a fusakom. A kolieska sú tiež super, bývame na dedine a robia nám akurát kanalizáciu, takže držia aj v teréne 😁 ☺
@lenicka298 a mozem ta poprosit? Zmerala by si mi vnut.rozmer vanicky, ked budes nat cas?
@lastovickapatka jasné, zajtra pomeram 🙂
@lenicka298 ahoj prosim ta, a ake mas ktomu vajicko?
@olinka91 ahoj, čo konkrétne ťa zaujíma na vajičku?
@lenicka298 aku znacku mas, lebo ja mam tiez coletto , vajicko co davaju ktomu, mi nevyhovovalo pri synovx, a chcem inu znacku
@olinka91 ja som používala to coletto vajíčko, čo sme dokúpili ku kočíku. Mala som k nemu aj striešku, nanožnik, bola som spokojná. Hlavne preto, že sa dalo nakliknúť na kočik. Potom sme kúpili riadnu autosedačku, lebo malej sa už nepáčilo vo vajíčku..
@lastovickapatka Ahoj, možno ti neporadim, ale ja mám Coletto Florino Carbon a som maximálne spokojná. 🙂 Kočík používam denne už rok. Konštrukcia je ľahká, dobre sa skladá do auta. Vanicka je priestranna, v pohode som tam v zime napchala malu aj s fusakom. Ja som so značkou spokojná 🙂