Coletto kočíky

katakomba
24. feb 2017

Ahojte mamicky 🙂 chcela som sa opytat, ci mate skusenost s tymto druhom kocika a ci ste spokojne ... dlho uz hladam a neviem sa rozhodnut, dakujem 😘

nikaluk
24. feb 2017

Ja mam coleto florino a zatial pohode. Ale maly je este vo vanicke. Ma cca 70centi a v pohode vo fusaku vojde a este ma miesto kolo seba trosku. No vcera som pozerala na sportovu a je fakt velka.
Akurat teraz v zime trosku pruzenie vrzgalo ale to len zimou. Akonahle bolo teplo nebolo nic pocut🙂

terezka1947
24. feb 2017

@katakomba ja mam uz druheho "odkocikovaneho" v giovannim.....aaa,teda,presli sme s nim tury v Tatrach,atd.....aj vysoke zaveje v zime zvladol celkom ok....aj ked cez zadne kolieska-takze za mna ok...spokojna som s nim bola

dezire1000
24. feb 2017

Ja som mala coletto austin 3.Celkom lahky len jediny nedostatok ze sa s kolesami nevosiel do autobusu lebo spodok je siroky vzadu

danullik
24. feb 2017

Ja mam tiez kocik od znacky Coletto a chcem sa vas spytat ci vam nevrzga konstrukcia, dakujem🙂

terezka1947
24. feb 2017

@danullik mne nie...sem tam niekdy pocut nieco okolo pruziniek....ale to ozaj vynimocne a ma uz toho odkruteneho teda dost

danullik
25. feb 2017

@terezka1947 mne vrzga statocne a to uz mame zreklamovanu konstrukciu, ktoru sme reklamovali po mesiaci pouzuvania s tym, ze nam poslali novu, ale aj tato uz vrzga.

terezka1947
25. feb 2017

@danullik hm,asi chybny kus,lebo kociar mam cca 2r.u prveho syna,cca 2r.u druheho syna...a naozaj,zima,leto.....a je ok

danullik
25. feb 2017

@terezka1947 to vazne? tak super potom, budem im to musiet znovu zreklamovat...

katakomba
autor
23. mar 2017

musim vam povedat 🙂 objednala som si ho od adoli. zatial malicka eje este v brusku, ale musim povedat, ze som spokojna. nemozem povedat, ze by dako vrzgal, co som skusla, tak aj koliecka uplne super, zatial mozem iba odporucit 🙂

nikaluk
24. mar 2017

Baby ktore pouzivat

nikaluk
24. mar 2017

Prosim Vas ktore uz pouzivate sportovu cast. Od kedy ste ju pouzivali? Maly uz chce vidiet svet tak som ho vcera tam dooma skusila dat a mam pocit ze sa v tom straca. Ma pol roka.