Ahojte mamicky 🙂 chcela som sa opytat, ci mate skusenost s tymto druhom kocika a ci ste spokojne ... dlho uz hladam a neviem sa rozhodnut, dakujem 😘
@katakomba ja mam uz druheho "odkocikovaneho" v giovannim.....aaa,teda,presli sme s nim tury v Tatrach,atd.....aj vysoke zaveje v zime zvladol celkom ok....aj ked cez zadne kolieska-takze za mna ok...spokojna som s nim bola
Ja som mala coletto austin 3.Celkom lahky len jediny nedostatok ze sa s kolesami nevosiel do autobusu lebo spodok je siroky vzadu
Ja mam tiez kocik od znacky Coletto a chcem sa vas spytat ci vam nevrzga konstrukcia, dakujem🙂
@danullik mne nie...sem tam niekdy pocut nieco okolo pruziniek....ale to ozaj vynimocne a ma uz toho odkruteneho teda dost
@terezka1947 mne vrzga statocne a to uz mame zreklamovanu konstrukciu, ktoru sme reklamovali po mesiaci pouzuvania s tym, ze nam poslali novu, ale aj tato uz vrzga.
@danullik hm,asi chybny kus,lebo kociar mam cca 2r.u prveho syna,cca 2r.u druheho syna...a naozaj,zima,leto.....a je ok
@terezka1947 to vazne? tak super potom, budem im to musiet znovu zreklamovat...
musim vam povedat 🙂 objednala som si ho od adoli. zatial malicka eje este v brusku, ale musim povedat, ze som spokojna. nemozem povedat, ze by dako vrzgal, co som skusla, tak aj koliecka uplne super, zatial mozem iba odporucit 🙂
Baby ktore pouzivat
Prosim Vas ktore uz pouzivate sportovu cast. Od kedy ste ju pouzivali? Maly uz chce vidiet svet tak som ho vcera tam dooma skusila dat a mam pocit ze sa v tom straca. Ma pol roka.
Baby ponukam na predaj coletto florino. https://www.modrykonik.sk/market/kociky/uyn32e/...
Ja mam coleto florino a zatial pohode. Ale maly je este vo vanicke. Ma cca 70centi a v pohode vo fusaku vojde a este ma miesto kolo seba trosku. No vcera som pozerala na sportovu a je fakt velka.
Akurat teraz v zime trosku pruzenie vrzgalo ale to len zimou. Akonahle bolo teplo nebolo nic pocut🙂