Čo ste ľutovali pri kúpe prvého kočíka?

modrykonik
26. sep 2024

Ahojte dámy, aké chyby ste urobili pri kúpe vášho prvého kočíka? Niečo ste prehliadli, na niečo ste nemysleli? Museli ste kupovať nakoniec iný? Na čom ste sa „kopli"?

Ďakujem krásne za vaše odpovede 🙂

gypsomilka
26. sep 2024

Ze som kupila trojkombinaciu. Sportova cast bola otrasna. Nastastie som ho rychlo predala.

1mata
26. sep 2024

@gypsomilka presne.

nikasmile
26. sep 2024

My sme pobehali predajne, kúpili sme kočiar, ktorý sa nám najviac páčil a najviac nás zaujal. Kúpu sme neoľutovali.

simsalabim
26. sep 2024

Nemal v podstate ziadne pruzenie a tych nasich chodnikoch priserne nadskakoval.

denden77
26. sep 2024

tiez by som uz nekupila 3combo 🤷‍♀️😊

svokrinjazykmonika
26. sep 2024

@modrykonik dobre mi všetci radili že nemám kupovať ani 3 kombo ale ani 2 kombo. Športová časť je jednoducho príšerná 🙈 A ťažký kočík som mala, taký tank. Potom keď už aj dieťa podrástlo tak som mala čo robiť s tlačením a vymenila som rýchlo za trojkolku. A ešte som ani nemala také vajíčko žeby sa mi dali dať na kočík tak sme ho vláčily v rukách. Celé zlé.

vivi2023
26. sep 2024

Som jedina ktora je uplne spoko so sportovou castou?:D mame venicci upline a riadna topka. Ale aj bugaboo chvalia.

smiling89
26. sep 2024

@modrykonik lutovala som ze nevyzera moderne ako vtedajsie kociky, mali sme trojkolesovy...a tak som potom kupila k nemu este cybex a pri druhom dietati easywalker a co sa stalo? Velmi rychlo som pri oboch pochopila ze to neni o krase, ale o vahe kocika, zvladania rozneho terenu, jednkduchosti skladania, proste povodna trojkolka nadovsetko😀 mame ju uz 5 rokov a odvezie aj 2 deti, je to turbo kocik😁

angeli121212
26. sep 2024

@modrykonik neľutovala som a neľutujem nič kúpila som si vysnívaný kočík v retro štýle a velmi rada som s ním kočíkovala malého.. nebol ani zďaleka z tých najdrahších spĺňal to čo mal, bol odpružený a dalo sa v ňom dieťa kolísať ako voľakedy, má aj priestrannú vaničku a je aj dosť vysoko nemusela som sa k malému zohýnať a naviac bol aj je pekný takže nie je o čom ☺️

euka210
26. sep 2024

@vivi2023 ja som tiez bola spokojna, 2 deti vyvozil. Na nasu dedinu v pohode, zvladol sneh, kamienky. Na cesty sme mali skladny maly kocik do kufra.

milanemila
26. sep 2024

@modrykonik no ja nastastie nic a nechala som si rovnaky kocik (trojkombinaciu) aj pre druhe babo a kupovali sme len cestovny cabin size do lietadla.

duppka13
26. sep 2024

Olutovala som farbu (zelena), ze som kupila novy a dvojkombinaciu. Teraz by som kupila jazdenu vanicku a novy sportak.

evcagabi
26. sep 2024

Ja lutujem mnoho veci ale moja mala je s nim nadmieru spokojna, staci ju do neho len polozit a uz spi 😅

dixitka
27. sep 2024

Ľutovala som, že syn v ňom nechcel byť :D A trošku som oľutovala aj to, že som si myslela, že keď bývam v Bratislave, tak "mestský" typ kočíka je to pravé. Akože po nákupnom centre sa s ním manévruje jedna báseň, ale na rozbitých chodníkoch otras - nabudúce beriem radšej niečo terénne :D (kočík je Venicci Tinum 2 a inak som s ním spokojná, ale to odpruženie je proste o ničom)

taktotedanie
27. sep 2024

2kombo- sportova cast nevyuzita
Cierna farba, nedal sa hojdat inak som ho milovala

andrejka88888
3. okt 2024

olutovala som male a tvrde predne kolesa pri prvom kociku, bol ako stolverk, dcera sa budila a lakala na prechadzkach ked ju natriasalo. Uz iba velke terenne kolesa odporucam. Aj dvokocik bol v tomto nevyhovujuci, sice pevny a stabilny, ale zasa tie nestastne kolesa boli problem.

jablkovastrudla
3. okt 2024

Ja som bola spokojna, mala som ho dlho a aj sportiak mi vyhovoval. Menila som kociky iba kvoli farbe
druhemu synovi som kupila ten isty kocik, iba novsi model

miriam160
10. okt 2024

@vivi2023 Venicci sme tiež kúpili ale ešte nie je v zabehu, ale som rada že si spokojná, ma to upokojilo 😁