Čo sa stalo s obchodom Bunker v Galérii Tesco v Nitre?

zuzana356
22. mar 2013

Je zrušený.Kupovala som tam kočík Roan Marita,ale len hlboký.A teraz by som potrebovala športovú časť a nikde ju neviem zohnať.poradte mi prosím.Ďakujem!

ivoninka
22. mar 2013

Vraj sa prestahovali k nam do Novych Zamkov, ale neviem to urcite...

mirokinder
23. mar 2013

Obchod Bunker v Nitre bol zrušený z dôvodu dlhodobej stratovej prevádzky a neochoty prevádzkovateľa upraviť cenu za prenájom. Pokiaľ bude čoraz viac mamičiek nakupovať z e-shopov, tak tento osud čaká v tomto roku veľa kamenných obchodov, ktoré nebudú vládať platiť prenájom za priestory v ktorých predávajú a ja som veľmi zvedavý, kde si potom budú chodiť mamičky pozerať kočíky, alebo aj iný tovar, ktorý si potom objednajú z e-shopu. To je druhá stránka "výhodných" nákupov cez internet. Kočíky značky Roan ponúka veľa predajcov, pokiaľ si zadáte túto značku do vyhľadávača, určite Vám zobrazí veľa výsledkov.
Obchod Bunker bol presťahovaný do Nových Zámkov , ale iba malá časť z neho a kočíky už neponúka.

stanislavao
23. mar 2013

roan marita je polsky kocar, cize skuste pohladat na polskych strankach, alebo sa aj v inom ohchode opytajte, ci vam to nevedia objednat. alebo si kupre radsej sportovy kocar, ktory je omnoho skladnejsi, ako marita. napr v aladinovi v hlohovci vam objednaju skoro vsetko, co si zakaznik zmysli.

inviav
23. mar 2013

veru, uz je v NZ, dneska som tam bola a nakupila...krasne vecicky 🙂 ale ziadny kociar som tam nevidela