potrebujem poradit cim ste opravili alebo aspon nejak zamaskovali trhajucu rucku na kociku.to je taky tvrdy molitan alebo pur-pena 😲 pripadne ci sa to da niekde kupit...dakujem
Na niektore kociky sa predavaju nahradne, ktore sa z vnutornej strany zipsuju, ale tu penu musis dat prec. Aspon bugaboo to tak ma.
ja by som penu uplne odstranila a omotala rucku "paskou", ktora sa pouziva na riaditka cestnych byciklov-je to pevny a velmi prijemny material, ktory aj dlho vydrzi. porad sa v specializovanom obchode, nieco vhodne urcite budu mat.
ja som na nu nalepila taku ciernu lepiacu pasku, ale to je len docasne.
ahoj ... aj ja som riesila tento problem ... isla som do predajne kde som kociar kupovala a spytala sa priamo tam ci sa neda nahodou kupit iba samostatna rucka .. pani bola velmi mila pozrela kdesi u nich do systemu u samotneho predajcu a a nebol problem ... asi do dvoch tyzdnov som mala novu rucku ... myslim ze som platila okolo 20e uz aj s postovnym a balnym .... viem nie lacna zalezitost len za rucku ale bola som spokojna ... nemusela som nic opravovat a maskovat 🙂 mozno by si tiez mohla skusit zajst do obchodu kde ste kociar kupovali alebo mozno sa da pozriet priamo aj u vyrobcu na nete
ja som mala kocik este v zaruke,tak som ho proste zreklamovala a opravili to. Ale inak by som to riesila zrejme nejakou farebnou latkou alebo tak. alebo skus vyrobcu na nete
my sme to zalepili lepiacou pistolou a omotali latkou...vyrobila som si k tomu farebne rucku...a drzi to celkom dobre
Na niektoré značky existujú aj návleky napr. teutonia...alebo kontaktovať dodávateľa danej značky a vymeniť rúčku ako náhradný diel...
Otazka je duplicitna. Prosim prejdite do odporucanych tem.
Otazku uzamykam.
mozes si to napriklad obalit nejakou peknou latkou 😉