Čo na zimu do športového kočíka Gesslein F4?

kabe
12. aug 2013

Ahojte, máme tento kočík, no nebol k nemu nánožník a nemáme ani tú fusakotašku. Tak premýšľam, či dokúpiť tú alebo klasický fusak? Máte niekto skúsenosti? Čo sa vám zdá lepšie? Aký fusak (značka) by sa doňho hodil?
Ďakujem za rady

kabe
autor
12. aug 2013

Dieťa bude mať v zime rok a pol.

beruska.zuzanka
12. aug 2013

Opýtaj sa tu https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kociky-gesslein-ako-ste-s-nimi-spokojne/ ale myslím, že normálny fusak, ja mám napríklad Emitex combi

ninan2
12. aug 2013

@kabe fusakotaska sa Ti neoplati, staci obycajny fusak. Emitex napr.

kabe
autor
12. aug 2013

@beruska.zuzanka
@ninan2 a hodí sa doňho? Nebude z kočíka vypadávať, keď nemáme nánožník?

katren
12. aug 2013

@kabe vypadavat ked ma rok a pol???? 😀
ved ho priputas vo fusaku a hotovo 😉

kabe
autor
12. aug 2013

@katren myslím fusak

katren
12. aug 2013

@kabe 😀 pardon, ja som pochopila, ze dieta....
fusak nebude vypadavat, ved kazdy ma otvory na pasy a tie ho budu drzat 😉

kabe
autor
12. aug 2013

@katren veď to som nevedela, či sú niektoré kočíky prispôsobené na určitý druh, značku fusaku, či v niektorých držia lepšie ako v iných, či to nie je ako s vajíčkom. Lebo však niektoré kočíky majú väčšiu sedačku ako iné, sú širšie/užšie, môžu mať inde umiestnené úchyty na fusaky a pod.🙂

katren
12. aug 2013

@kabe to ano ale vacsina fuaakov ma viac otvorov ktore si potom "vystrihnes" podla toho ake potrebujes 😉 a pri fusakoch su aj rozmery fusaku tak uvidis ci sadne alebo nie 😉

ninan2
12. aug 2013

@kabe My sme mali najprv tu fusakotasku, ale samostatne by som ju nekupovala, kedze je velmi draha. Sice sa super do kocika hodila ale nezdala sa mi moc prakticka, obycajny fusak bol lepsi.

beruska.zuzanka
12. aug 2013

@kabe ten emitex, o ktorom som Ti písala má okrem otvorov na pásy aj iné upevnenia ku chrbtovej opierke kočíka, ja som ho vozila v golfáku a v ňom 2ročnú slečnu a nič mi nikde nevypadávalo, ani dieťa ani fusak 😉 😀

evko1
12. aug 2013

@kabe ja mam gesslein a kupili sme kaiser.Je teply na nezaplatenie.Drži sa tam kde su pasy na zapinanie dietata a vzadu na opierke je tiež šnurka z fusaka ta čo sa stahuje okolo hlavičky.

kabe
autor
13. aug 2013

@evko1 kaiser mi na prvom mieste, ako špičkový fusak, odporučil aj predavač v obchode kde sme kočík kupovali🙂

evko1
13. aug 2013

@kabe ja som bola v obchode,chytila som do ruky altabebe(altebeba)neviem ako presne to je,emitex,eisbärchen a kaiser a bolo rozhodnute 🙂 su ale 2 typy vnutornych materialov u kaiser.Fleece a taky akoby jemny plyš alebo neviem ako to napisať.Prave ten som kupila.Tie fleecove sú skoro ošuchane a vidieť pranie aj pri druhom raze,tak je to aj s NEXT tovarom a stoji nemalo.Náš sme použivali 2 zimy u malej a už je pripravený pre malèho a viem že ho potom ešte 100%predam tu na MK))))Takže vrelo odporučam!!!

kabe
autor
13. aug 2013

@evko1 vďaka za postrehy. Nemám rada, keď sa niečo rýchlo opotrebuje a vidieť to, takže dobre vedieť. Škoda, že na koníkovi sa zatiaľ nepredáva v bazári.

evko1
13. aug 2013

@kabe skus ešte počkať,určite ho niekto da na predaj,ale nie v tychto horučavach))Nesuri ti to a aj keby nie,v jeseni bude v ponuke všade.V BA bol najlacnjši cez net obchod Enikybeniky.

kabe
autor
13. aug 2013

@evko1 dnes mi napadlo, máte v gessleine aj tú vzorovanú vložku? Asi áno, však? A keď sa dáva fusak, vložka ide dole? A ďalšia vec, čo ste dávali na prechodné obdobie, keď je na fusak ešte teplo a prikryť dekou je už zima? Navyše, nám deka nedrží, keďže nemáme nánožník, lieta kade tade a nedá sa prichytiť.

lusiela1
13. aug 2013

@kabe pozerala som obrázky tohto typu kočíka,no a ani madlo tam nemáš ? Lebo by sa dal ušiť taký nánožník čo sa uchytí o madlo a ešte po bokoch by sa mohlo uchytiť povedzme pútkami na suchý zips....

evko1
13. aug 2013

@kabe my mame červeno čierny kočik,takže tu vložku mam čiernu.Ono je jedna strana na zimu a druha na leto.Tak otočte tu teplu navrch a na to potom upevnite fusak.Bude mu teplejšie.My sme tu vložku mali aj pod tou prenosnou taškou v zime.Ani my nemame nanožnik.Kaiser je zvonku vodeodolny..Ani raz mi od snehu nepremokol no a na dažď jasne plaštenku do dažďa.Na prechod sme mali zavinivačku do autosedačky od Emitexu.Ale pozor.Su dva typy veľkostne myslim.Našu zavinivačku do vajička sme použivalo od narodenia oktober 2011 aj ďalšiu jar a jeseň do športovej časti.Malysa naridi teraz v okt 2013 a nič ine nepotrebujujeme))))

baska1
13. jan 2015

Baby a ako sa potom sklada ten kocik, ked je v nom na zimu fusak, deka pripadne na jar?:o)