Ahojte, máme tento kočík, no nebol k nemu nánožník a nemáme ani tú fusakotašku. Tak premýšľam, či dokúpiť tú alebo klasický fusak? Máte niekto skúsenosti? Čo sa vám zdá lepšie? Aký fusak (značka) by sa doňho hodil?
Ďakujem za rady
Opýtaj sa tu https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kociky-gesslein-ako-ste-s-nimi-spokojne/ ale myslím, že normálny fusak, ja mám napríklad Emitex combi
@beruska.zuzanka
@ninan2 a hodí sa doňho? Nebude z kočíka vypadávať, keď nemáme nánožník?
@katren veď to som nevedela, či sú niektoré kočíky prispôsobené na určitý druh, značku fusaku, či v niektorých držia lepšie ako v iných, či to nie je ako s vajíčkom. Lebo však niektoré kočíky majú väčšiu sedačku ako iné, sú širšie/užšie, môžu mať inde umiestnené úchyty na fusaky a pod.🙂
@kabe ten emitex, o ktorom som Ti písala má okrem otvorov na pásy aj iné upevnenia ku chrbtovej opierke kočíka, ja som ho vozila v golfáku a v ňom 2ročnú slečnu a nič mi nikde nevypadávalo, ani dieťa ani fusak 😉 😀
@kabe ja som bola v obchode,chytila som do ruky altabebe(altebeba)neviem ako presne to je,emitex,eisbärchen a kaiser a bolo rozhodnute 🙂 su ale 2 typy vnutornych materialov u kaiser.Fleece a taky akoby jemny plyš alebo neviem ako to napisať.Prave ten som kupila.Tie fleecove sú skoro ošuchane a vidieť pranie aj pri druhom raze,tak je to aj s NEXT tovarom a stoji nemalo.Náš sme použivali 2 zimy u malej a už je pripravený pre malèho a viem že ho potom ešte 100%predam tu na MK))))Takže vrelo odporučam!!!
@evko1 dnes mi napadlo, máte v gessleine aj tú vzorovanú vložku? Asi áno, však? A keď sa dáva fusak, vložka ide dole? A ďalšia vec, čo ste dávali na prechodné obdobie, keď je na fusak ešte teplo a prikryť dekou je už zima? Navyše, nám deka nedrží, keďže nemáme nánožník, lieta kade tade a nedá sa prichytiť.
@kabe my mame červeno čierny kočik,takže tu vložku mam čiernu.Ono je jedna strana na zimu a druha na leto.Tak otočte tu teplu navrch a na to potom upevnite fusak.Bude mu teplejšie.My sme tu vložku mali aj pod tou prenosnou taškou v zime.Ani my nemame nanožnik.Kaiser je zvonku vodeodolny..Ani raz mi od snehu nepremokol no a na dažď jasne plaštenku do dažďa.Na prechod sme mali zavinivačku do autosedačky od Emitexu.Ale pozor.Su dva typy veľkostne myslim.Našu zavinivačku do vajička sme použivalo od narodenia oktober 2011 aj ďalšiu jar a jeseň do športovej časti.Malysa naridi teraz v okt 2013 a nič ine nepotrebujujeme))))
Baby a ako sa potom sklada ten kocik, ked je v nom na zimu fusak, deka pripadne na jar?:o)
Dieťa bude mať v zime rok a pol.