Čo hovoríte na kočík Mamas and Papas?

sonulka8
22. júl 2017

Zienky prosim poradte..absolutne sa nevyznam.Velmi sa mi paci tento kocik,co nan hovorite?Mate ho niektora?Potrebujem len na klasicke kocikovanie,ziadny narocny teren..vyznate sa?

lulula12
22. júl 2017

Ja som veru po nom tiez poskulovala, e by bol fajny tak len do mesta a na cesty. No pokial sa ja k nemu dopracujem vyjde aj novy model. Podla mna je na svoju konstrukciu celkom priestranny a co som ho pozerala v obchode tak aj kolieka vyzerali fajn😉

sonulka8
autor
22. júl 2017

@lulula12ja som ho nevidela,len cez net..preto sa trochu obavam..

maciatkolulu
22. júl 2017

@sonulka8 ja mam limitovanu ediciu donna wilson three bears, uplne perfektny kocik, uzky do mesta a pritom pohodlny pre dieta, ja som si dokupila aj madlo original, sie pisu, ze nepasuje, ale ze pasuje😉, kupovany v budapesti priamo v papase, mam aj urbo a plno veci od papasu, je to znacka s velkym Z. Len naozaj nie je velmi pre starsie dieta ako tri a pol

sonulka8
autor
22. júl 2017

@maciatkolulu och..tak teda asi si mi pomohla rozhodnut sa🙂 no dufam,ze ked bude mat mala 3,5 budu jej stacit vlastne nozky 😂 teda aspon po meste 🙂 dakujem

maciatkolulu
22. júl 2017

Je to fakt dobry kocik,ja som v nim terigala po poli a islo to,len vyzeral priserne😉 uplne super manipulacia,aloze niet mu velmi co vytknut,akurat to polohovanie noh,ale na tom mojom sa dalo vytlacit ten spodok ako tusim na quinny hore a vznikla podpora pre nozky aspon aka taka