Zienky prosim poradte..absolutne sa nevyznam.Velmi sa mi paci tento kocik,co nan hovorite?Mate ho niektora?Potrebujem len na klasicke kocikovanie,ziadny narocny teren..vyznate sa?
@lulula12ja som ho nevidela,len cez net..preto sa trochu obavam..
@sonulka8 ja mam limitovanu ediciu donna wilson three bears, uplne perfektny kocik, uzky do mesta a pritom pohodlny pre dieta, ja som si dokupila aj madlo original, sie pisu, ze nepasuje, ale ze pasuje😉, kupovany v budapesti priamo v papase, mam aj urbo a plno veci od papasu, je to znacka s velkym Z. Len naozaj nie je velmi pre starsie dieta ako tri a pol
@maciatkolulu och..tak teda asi si mi pomohla rozhodnut sa🙂 no dufam,ze ked bude mat mala 3,5 budu jej stacit vlastne nozky 😂 teda aspon po meste 🙂 dakujem
Je to fakt dobry kocik,ja som v nim terigala po poli a islo to,len vyzeral priserne😉 uplne super manipulacia,aloze niet mu velmi co vytknut,akurat to polohovanie noh,ale na tom mojom sa dalo vytlacit ten spodok ako tusim na quinny hore a vznikla podpora pre nozky aspon aka taka
Ja som veru po nom tiez poskulovala, e by bol fajny tak len do mesta a na cesty. No pokial sa ja k nemu dopracujem vyjde aj novy model. Podla mna je na svoju konstrukciu celkom priestranny a co som ho pozerala v obchode tak aj kolieka vyzerali fajn😉