Čo do športového kočíka aby sa dieťa nešmýkalo?

nina88
11. sep 2011

Dobry den, prosim o radu, ja osobne mam Jane Energy, chcem kupit Jane Slalom 2011 limitovanu ediciu,ale vraj aj tam sa dieta smyka ked sedi... Vie mi niekto poradit co mam urobit,aby sa nesmykal?? Alebo takto: je nejaky kocik,v ktorom sa dieta nesmyka?? 😉
Vopred dakujem za vsetky odpovede...

veronique_1
11. sep 2011

Nam sa smykala, kym nevedela dobre sediet. Tak som najskor pouzivala hlboky polohovatelny a do sportaku sme presli az vedela dobre samostatne sediet.

zajo79
11. sep 2011

pre tento dovod je lepsie korytkove sedenie

aknaj
11. sep 2011

Ahoj,
ja som mala pri oboch deťoch PegPereggo a deti sedeli úplne normálne, žiadne šmýkanie ani padanie ani nič podobné ...

bubinko83
11. sep 2011

Ani mne sa nikdy syn nešmykal,mala som Bertini a potom chicco multiway a v pohode ani tam.Sestra ma to "korytkove " sedenie a tom sa jej maly praveže furt šucha dolu a visi na pasoch.

exupery
11. sep 2011

mne sa tiez nikdy nesmykala,mali sme emitex univerzalnu podlozku a maxi Cosi MURU 4

petruci6
12. sep 2011

skus podlozku do kocika

tigri
13. sep 2011

ja som takyto problem mala s kocikom, kde sa chrbtova opierka nedala polohovat uplne do kolmej polohy (aby so sedacou castou bol 90 stupnovy uhol), dcerka sa vzdy zosuvala doboku a dole a pritom uz bola dost velka....nakoniec som kocik predala a kupila taky, kde sa to da poriadne nastavit a tam sa mi to nikdy nestavalo ani pri druhej dcerke

sakura77
13. sep 2011

tak to sa zosuchuju male deticky,ktore sa este len ucia sediet,ty uz mas "velkeho" chlapa,to uz bude ok 🙂