Dobry den, prosim o radu, ja osobne mam Jane Energy, chcem kupit Jane Slalom 2011 limitovanu ediciu,ale vraj aj tam sa dieta smyka ked sedi... Vie mi niekto poradit co mam urobit,aby sa nesmykal?? Alebo takto: je nejaky kocik,v ktorom sa dieta nesmyka?? 😉
Vopred dakujem za vsetky odpovede...
pre tento dovod je lepsie korytkove sedenie
Ahoj,
ja som mala pri oboch deťoch PegPereggo a deti sedeli úplne normálne, žiadne šmýkanie ani padanie ani nič podobné ...
Ani mne sa nikdy syn nešmykal,mala som Bertini a potom chicco multiway a v pohode ani tam.Sestra ma to "korytkove " sedenie a tom sa jej maly praveže furt šucha dolu a visi na pasoch.
mne sa tiez nikdy nesmykala,mali sme emitex univerzalnu podlozku a maxi Cosi MURU 4
skus podlozku do kocika
ja som takyto problem mala s kocikom, kde sa chrbtova opierka nedala polohovat uplne do kolmej polohy (aby so sedacou castou bol 90 stupnovy uhol), dcerka sa vzdy zosuvala doboku a dole a pritom uz bola dost velka....nakoniec som kocik predala a kupila taky, kde sa to da poriadne nastavit a tam sa mi to nikdy nestavalo ani pri druhej dcerke
tak to sa zosuchuju male deticky,ktore sa este len ucia sediet,ty uz mas "velkeho" chlapa,to uz bude ok 🙂
Nam sa smykala, kym nevedela dobre sediet. Tak som najskor pouzivala hlboky polohovatelny a do sportaku sme presli az vedela dobre samostatne sediet.