Čo dať na vyvýšenie vaničky v kočíku?

20. okt 2022

Ahojte davali ste nieco do kocikovej vanicky na vyvysenie? Nechcem este prechadzat na sportovu cast nakolko mame iba 4m, ale aspon kym je mala hore a je v kociku chcela by som nech aj nieco vidi , inac je tam nespokojna....Tak ma napadlo jej podlozit nejaky vankus, ale mozno existuje aj lepsie riesenie?

haley7897
20. okt 2022

No ono tá vanička je hlboká aj z bezpečnostných dôvodov. Osobne by som som nič nikde nepodkladala. Obe moje deti museli ale z rovnakého dôvodu v 4 mesiacoch do športovej časti. Samozrejme v úplnom ľahu. Ak je príliš veľká, dostať vložku do kočíka aby bol vhodný a pohodlný aj pre tak malé dieťa

laurika173
20. okt 2022

Ked len o kusok, tak nieco taketo...

januska12323
20. okt 2022

Daj dieťa na 4 a môže pozerať

jaond19
20. okt 2022

Prave pre to je moj 4mesacny uz v sportiaku, je tam rovno ako vo vanicke, ale vidí okolo viac a nehučí ked nespí. Nechcelo sa mi podlozku vo vanicke podkladat dalsimi vecami, lebo to by fakt muselo byt takmer zarovno stien vanicky aby cosi bolo vidno a teraz este aj fusak k tomu... nic moc

1mata
20. okt 2022

Radsej by som nepodkladala. Prave vcera som videla pani " v nakupnej horucke" s dietatom podlozenym vankusmi a odstavenym v ulicke pri regaloch a take brusaky davalo, ze som stala radsej blizko neho, aby nehodilo sipku z kocika pokial si maninka vyberala hrnceky v Pepcu :-/

autor
20. okt 2022

@jaond19 a mate ho v polosede ci ako ho vozite ?

autor
20. okt 2022

@1mata joj to sa nebojte ja ju nespustim z oci 🙂 ja len aby mi tam nehucala a vydrzlaa aspon chvilku... ked bude mat 5m skusim ten sportiak uz asi a dame polosed...

autor
20. okt 2022

@januska12323 nevidi mi ani prd, skusala som , ma vanicku akurat vo vyske oci :D

autor
20. okt 2022

@laurika173 vidite, nasla som aj nieco taketo https://www.maderna.sk/klin/scarlett-klin-do-ko... 🙂 asi skusim

zuzuliennka1
20. okt 2022

a nemozes dat do sport. casti nalezato?

jaond19
20. okt 2022

Normalne ležmo ved sportiak nie je len o sedení, kazdy ide do lahu dat

hugigugin
20. okt 2022

Sestra mala kočík navington a vanička, (neviem aký máš ty kočík) resp.podlaha sa dala vyzdvihnut do viacerých polôh. Skus pozriet na kočíku.

lenkadenisa
20. okt 2022

@autorka ja mám v hlbokom kočíku opierku, ktorá sa zdvihnúť do rôznych polôh

autor
20. okt 2022

@hugigugin neviem o tom ze by sa to dalo nadvihnut skusim to pozrie na nete ci nepisu ze sa to da ....

autor
20. okt 2022

@jaond19 no my mame korytkove sedenie takze to je taky divny "lah" potom

selest
20. okt 2022

Podla mna je to nebezpecne, v tom veku sa ti uz z nicoho nic otoci alebo pomocou ruk vytiahne a moze kludne aj spadnut.. to uz radsej to korytko

majlo1234
20. okt 2022

A neskusala si ho vozit na brusku? Moj syn relativne neskoro sam sedel, cize som ho posledne mesiace v kociku len na bruchu vozila s odklopenou strieskou

autor
20. okt 2022

@majlo1234 skusala a nevidi tak nic ma oci tesne pod okrajom vanicky