Dobrý večer. Chcela by som poradiť už fakt neviem. Kúpili sme nový kočiar babetto luca pro ružový je celý z kože.. Po čase som si všimla čosi špinavé na taške a vôbec to nejde dole je tam taky hnedý pásik. Za nová to nebolo takže sa to muselo niečím ušpinit na byte ale vôbec netuším od čoho keď to nejde dole. Strašne ma to mrzí a je mi to ľúto pretože mala není ešte na svete a už mame špinavú tašku. Ďakujem za všetky rady a tipy ako sa toho flaku zbavím. Prikladám foto jedna je s bleskom druhá bez.
Predstav si, že to nieje problém. Ale proste ma to mrzí ze novy kočiar ešte ani mala na svete a už špinavá. Chcela som poradiť a nie neaky blbý komentár ten si nechaj
@denisusqa skús vlhcenou utierkou, obsahujú niektoré také zložky čo rozpustia ,myslím z dm-ka babylove
@freiwaldova18 ďakujem, vhlcenou som skúšala ale z lídl alebo jednoty.
Ak je to koza, kup si cistic na kozu a aj taku specialnu bielu hubku na cistenie koze.
Viem, ze su na to speci pripravky, baby to tu riesili, v teme “biela kozena sedacka” - alebo nieco podobne.
Ďakujem pekne. Čistiť som kúpila v Dmke na kožu ale hubku nie. Už som zúfalá.
@teegreen pise,ze za nova to tam nebolo
Poradím ti, ako sa mne podarilo už na viacerých kožených výrobkoch odstrániť fľaky, napr. od pera na kabelke atď. Treba dať ale veľký pozor. Skús odlakovač na nechty v jemnej vrstve, jemne namočiť vatový tampón, pretrieť. ALE najskôr vyskúšaj na malinkej ploche niekde vzadu na málo viditeľnom mieste a odsleduj si, či koža nezareaguje.. ak je test ok, tak pretri takto aj fľak.
Ak máte niekoho kto robí s betterwarom tam majú takú zelenú pastu Eco pasta mne zatiaľ všetko vyčistila 😉 a tu na MK sa proste musí nájsť mamina čo si neodpustí sprosté komentáre
@derdia čo je na tom smiešne? Myslím, že väčšinu z nás by to sralo, keď nepoužívaná, nová vec sa ušpiní a nedá sa vycistit
Mne to príde ako od nejakej fixky. To len tak dolu nepôjde. Skôr by som sa išla opäť buď do čistiarne, alebo tam kde robia niečo s kožou a kožušinou. Mňa by to tiež štvalo.
Ďakujem krásne za každú radu. Odlakovac som skúšala to nič neurobilo 😏 a tu ECO pastu jedine kdesi zohnať alebo ozaj do čistiarne kdesi.
No ty vole😂😂😂mať najväčší problém špinavú tašku😂😂😂tebe sa žije😂😂😂