Čaute, mám otázočku. Nedávno som kupovala kočík, pre mňa v totálne neatraktívnej farbe (šedá). Cena a kvalita však vyhrala nad mojim vkusom. Viete mi poradiť ako môžem kočík oživiť? Je vhodné naň dať ožehlovačky, alebo nejaké pekné nálepky ? Viete o nejakej stránke kde majú dobrý výber takýchto ozdôb ?
@pikulinka určite nie nálepky
Ako píše kočka vyššie stačí farebná deka, prehoz...
@pikulinka Myslim ze nalepky alebo nazehlovacky budu posobit gycovo a detinsky. Radsej si kup nejaku krasnu satku alebo ozdobnu plienku a pouzivaj ju ako tienitko. Alebo uviaz na rucku.
Niee, staci ti dat usit peknu podlozku do kocika, ochranu madla, ochranu rukovate, nanoznik, deku v rovnakom dizajne… pozri na Sashe ponuku od Konvalinky 🙂
@andreatytler tak je to pre dieta 😉 podla mna to moze pôsobiť detinsky 😀
@pikulinka Nie, kocik je pre teba, ver mi🙂... pre dieta bude hrackarsky kocik neskor ked bude chodit.
Kočik je doplnok ženy, nie dieťaťa. Mal by pôsobiť seriózne, samozrejme doplnky aj hračky sú vhodné.
Inak sivá je práve ideálna farba na kombinovanie.
Len nic nenazehluj, to si nechcem ani predstavit...🙄
@pikulinka ja som kupovala kocik, chcela som si pri 4.dietati dopriat, lebo pri 3 som mala bezovy. Tomu tretiemu som chcela iny sportiak, az nakoniec som neplanovane otehotnela 4.x a vybodla som sa na to potom, tak som potom kupovala kombinaciu. Mala som vyhliadnuty v ruzovej farbe. Taka staroruzova. No...Nakoniec zvitazil zdravy rozum a kupila som tmavo sedy. Svetlo sedy by asi dopadol zle pri malom 2 rocnom 🙃😊. No a nasledny predaj bude urcite lepsi ako keby ten kocik bol ruzovy. Vselijake limitky - to ma svojho specifickeho kupca. Sedy je naozaj neutralny.
Ja mam pekne plachty do kocika, pletenu deku staroruzovu, maximalne by som mozno na striesku zicherkou pripla nieco, mam hackovanu kvetinku, napriklad. Ale nerobim tam zbytocne diery. Visi tam hracka - bieloruzovy jednorozec, to staci 🥰.
No ak sa da zlozit strieska, tak minimalne na sportiakoch to ide, vacsinou...da sa usit nova. Lenze mala som aj kocik v ruke, kde ta strieska bola prinitovana napevno a strieska sa nedala zlozit. Pri kombinaciach to asi ide vacsinou. Aj toto je cesta, pokial ano.
Pripni naň krásnu brošňu.. (len nie cervenu akože proti urieknutiu 🙏).. objednávala som rôzne z Ali, napríklad taký kamienkovy medvedík bol krásnym doplnkom. Alebo také srdiečko vnútri s anjelikom... Hoci nemala dcérka sivý kočík, doplnok to bol veľmi vkusný, decentný 🙂
@pikulinka daj si usit novu striesku v nejakej krasnej farbe - kombinacii farieb. ja som to tak urobila. mam viac striesok ku kazdej mam aj rovnaku prebalovaciu tasku. vyzera to podla mna super. a teda aj podla inych ludi, lebo aj doma aj v zahranici ma ludia viackrat zastavili a pochvalili mi to.
@mk1111111111 ja som sa zle vyjadrila … skor som myslela nieco ako nálepky na textil co sa daju odstrániť … nazehlovst nic nebudem 🙂 a tazko ked niekto nema predstavivosť 🙂
Nalepky ani nazehlovacky by som nedavala, môžu poškodiť latku a napr. v buducnosti ho potom ťažko predas.. tiez moze potom strieška nerovnomerne vyblednut a po odstraneni tej nalepky (nazehlovacka skôr nie, tym asi uplne roztavis latku) tam bude stále vidno napr. tmavy fľak.. aký je to kočík? Tiez by som skor volila vymenitelne doplnky, popr. handmade kryty na striešky a pod.. ja mam tiez sivy kočík, ale mam kvetinovú striešku a kvetinovú podlozku a hneď to inak vyzerá
@nnnuuunnn a preco by to malo byt seriózne ? Keby si mozem vybrat najradsej mam najextravagantnejši kocik aky sa da zohnat len bohuzial nemam na to rozpočet 🙂 a no a co keby mam na nom a pestrofarebných papagájov Vas do toho nic nieje 🙂 ze seriózne …. To aby vsade boli len cierne a sede kociky… bohuazial aj ja budem mat sedy, tak ho chcem niecim oživiť 🙂 to ze si niekto nevie predstavit nálepky na kočíku je jeho problem 🙂 existujú napriklad farebne bodky, planétky , hviezdičky hocico a urcite by sa dalo z toho urobit nieco mile a originálne pre babo …. To ze niekto ma klapky na ociach a nema ziadne umelecké cítenie a predstavivosť je jeho problem 🙂 ja som sa iba opytala na odporučenie nejakych ozdôb na kocik a nevyžiadala som si Vas nazor o tom co ma byt seriózne a co nie …. Nakoniec poprosim sestru co je akademická maliarka aby mi tam nieco namalovala a nebudem riesit uzasne nazory zien z modrého konaco je vkusne a co nie …. Ze seriózny 😀😀😀
@pikulinka aky by si chcela keby teda boli peniaze? 🙂 predpokladam nejaky cybex 😄 ja mam cierny, ale teda ja som chcela cierny a mam k nemu doplnky s ruzovymi pivonkami na ciernom podklade a milujeeem ho, ale zas je pravda, ze hlboky sa tazsie doplnkuje 😏 skus pozriet na tom Sashe, davaju sa aj take pasy na striesku, kopec veci sa da urobit, ak budes mat dievcatko tak aj masla napr.. neboj, nieco najdes a keby si si hned aj tie nalepky dala, je to tvoj kocik.. cybex ma aj kocik s Minnie usami a maslou🤣 nic seriozne… kazda sme ina
Len rataj s tym, ze okolo Ti slnko vytaha farbu a potom to uz nebude mozne fat dolu a predat
@pikulinka Mohla by si prosim dat sem nejake fotky z netu ako inspiraciu pre tie nalepky a nazehlovacky? Ja som totiz hladala v Google hore dole a nenasla som vobec nic, akoby to nikto nikdy neurobil. A na Google sa da najst fakt uplne kazda kravina.
@pikulinka dala by som si niečo usit na kocik napr kosik, tašku, podlozku, deku, vnútro kocika z látky ako sa mi páči alebo ručne malovanej.
Normalne aj nasivky môžeš na striesku alebo kde sa dá.
Ja mam rada keď sa daju obmienat designy takže ja by som si len take odopinacie dala ale je to na tebe ved možnosti je milion
@pikulinka nejaku pekny plachtu na matrac vo vanicke, farebnu deku alebo fusak, do sportoveho potom su rozne farebne vlozky na sedenie (aj prakticke a funkcne), to ti ho hned ozivi. Nazehlovacky ti mozu skomplikovat pripadny predaj neskor.