Ahojte, idem kupovať športový kočík a neviem sa rozhodnúť medzi farbami. Buď čisto čierny alebo sky blue - ten sa mi veľmi páči ale bojím sa či nebude rýchlo špinavý. Máte niekto skusenosti? Ale zase v čiernom bude asi viac teplo a rýchlejšie môže vyblednut či? Naozaj netuším lebo obidva sa mi páčia 😀
Tak spinavy je kazdy kocik, len to na nom "nevidis"... chod do farby, ktora sa ti paci, oprat to obcas predsa budes musiet raz za cas tak ako tak... a cierna veru zvykne vyblednut... my sme kupili bezovy a som velmi spokojna...
Mám svetlo ružový a nie je hneď špinavý. Máme ho pol roka, vnútro periem často, striešku som zatiaľ zvliekala raz. Inak známa má čierny a je nechutne vyťahany od slnka a to ešte ani leto nie je, kupovala ho v októbri. My sme boli pozerať z druhej ruky 2kombi ešte pred športovým, čierno zlatý, a tiež bol veľmi vyprašivený, takže sme radšej išli do farebného.
Mam aj aj. Čierny aj béžový a ani jeden nie je špinavý, 🤣
A pri bledých kočíkoch tá podložka na nohy nie je potom špinavá od topánok? Moje dieťa ešte nechodí, ale keď zacne tak či ho nezaspini od topánok 😀 ja sa naozaj neviem rozhodnúť, viac ludi je za čierny.. pri čiernom sa mi páči že konštrukcia ja celá čierna a aj madlo, a pri svetlých nie
@lneviemmeno my máme ešte podložku. Vlastne každý koho poznám má vnútri podložku ☺️
@lneviemmeno my sme mali bezovo-modry a druhy bledosedy. Ani jeden nebol nijak extremne uspineny. Mame v nom este podlozku, takze ani topanky nie su problem.
@lneviemmeno mala som vanilkovy svetly so vzorom a bol perfektny, ak nejaka smuha, tak hubka vlhka, kvapka jari a svedska utierka, prekvapivo vobec sa nespinil, ale my si umyvame ruky a detom som utierala v kociku rúčky vlhcenymi, neznasam ulepene a ochytane veci, ani kociky.
@lneviemmeno vsetky kociky som mala cierne,ani jeden nebol vyblednuty,vsetko vsak zavisi od kvality materialu
@lneviemmeno pozri, uprimne, vela mamaiciek kupovalo dvojkombinaciu kocik, na papieri to znie fantasticky. A zaroven vela mamiciek okolo roka menilo kocik a kupovali samostatny sportiak, ktory sa sklada jednou rukou, z jednej casti atd. Tie velke hebeda su super, pokial mas napriklad velku chalupu a kocik nechavas v hale/garazi. Ale Ked dieta zacne chodit, tak vacsina 2 kombinacii sa sklada z dvoch casti a nechce sa Ti s tym natahovat... tolko osobna skusenost.
@cookie29 ano preto som nekupovala dvojkombinaciu. Vaničku som dostala od známej a športový si idem kupovať teraz zvlášť a taký, ktorý sa ľahko zloží v jeden kus čiže to je na ňom super
Mam síce modry sporotovy a aj bledy ale napr hlboky som mala tmavo sedy a mne na leto sa tieto tmave farby viac lubia lebo je v kociku vacsia tma 😂ked dieta spi 😀viem ze dietatu je to jedno ale mne by to svetlo vadilo 😂.
Mam cierny a svetlo ruzovy. Ruzovy bol rychlo spinavy a paradoxne ho slnko vysisovalo. Cierny bol v pohode a teda na moje prekvapenie ani nevysisovany a ani nebolo v nom teplejsie ako mimo a to mam dietky majove, cize cele leto. Ale asi zalezi aj od kvality materialov.