Čierny kočík - za a proti

luciapelakova
5. feb 2018

Celý život som bola proti čiernym kočíkkom, no tento ma strašne zaujal... žiaľ nemá mi kto poradiť a vyjadriť názor. Prosím poradte mi

janinah
5. feb 2018

sú aj krajšie......ale tvoje dieťa v ňom bude,nie moje 😉

madamcoco
5. feb 2018

@luciapelakova ked sa ti paci, kup. Ak nie,nekupuj.
Jednoducha matika. 🙂

libawet
5. feb 2018

@luciapelakova a veď nie je čisto čierny, je tam aj biela 🙂...a vôbec, to nie je o farbe, ale skôr o pohodlí kočíka, jeho praktickosti, manipulovateľnosti s ním, odpružení, skladnosti a aj jeho zateplenia.

ferala
5. feb 2018

Ak sa ti páči, tak si ho kúp. Bude sa v ňom tvoje dieťa voziť a je hlavné, aby ty si s ním bola spokojná

hankano
5. feb 2018

Podľa mňa si ho kúp keď sa ti páči... Tomu dieťaťu to bude myslím jedno :D

mateson
5. feb 2018

Ak je to tako moonlight carbon, tak presne tento máme /teda dcera pre vnučku/. Kupovali ho na jeseň po jednom dietati v super stave/vyzeral fakt ako nový/ako druhý kočík na zimu. Majú Jané muum/micro/ a ten na zimu nevyhovuje /vnučka sa narodila na jar, takže v tej dobe bol super, ale nie je to kočík na zimu. Nový na zimu nechceli kupovať tak to riešili takto. Potrebovali iba športovu verziu, ale pán to predával komplet, tak to zobrali. Na na zimu bol super. Velké kola, odpružený, je to komplert koženka, aj nánožník, celé je to zateplené, takže nemusíš ak sneží či trocha prší hned dávat návlek. Hlboká strecha. Je to tank, tažký podla mna vhodný fakt iba na zimu. Uprímne, podla mna nie je pekný /dcéra dokonca povie , že je hnusný☹ ale na zimu bol fakt super. Až sa oteplí, pojde na povalu k dalšej zime, ak by bolo potreba. Ako jediný kočík by som si ja osobne nekupila.

mateson
5. feb 2018

ešte dodám, že vajíčko k nemu je strašne malé. Tak možno na 3-4 mesiace.

andulka126
5. feb 2018

@luciapelakova mam podobny akurat miesto bielej ci smotanovej je sivý🙂 a ked sa ti paci tak kupuj, niet nas cim rozmýšľať☺☺

jeennyv
5. feb 2018

@luciapelakova ani ja cierne nemusim..ale dolezitejsia je funkcnost..neviem ake mas podmienky, ale tieto kociky takehoto typu su vacsinou dost tazke, sportova cast nespratna a najlepsie z toho je akurat vanicka, ak mas maly kufor auta tak niekedy treba predne kolieska odmontovat, aby sa konstrukcia vosla..ale nevieme ake mas kriteria

michaelaa2017
8. feb 2018

Mne sa paci,len si daj pozor ci tam je dost dlha vanicka

michaella94
8. feb 2018

podla mna sa ta biela bude neeeskutocne spinit 🙂