Ahojte chcela by som sa spýtať máte prosím niektorá čierny kočík je to zlá voľba? Hlavne cez leto keď bude moc teplo ťahá to moc slnko prosím o radu a skúsenosti ďakujem 🙂
ahoj, keď sme kupovali prvý kočík zvažovali sme veľmi akej by mal byť farby ,ja som chcela svetlejšiu manžel tmavšiu, nakoniec sme kočík kúpili v čiernej farbe ,bol za dobrú cenu a aj kvalitný, bol rozkladací na tri časti, farba kočíka nijako nespôsobovala dieťatku v lete problémy,že by bolo viac teplo za to že je kočík čierny, kľudne siahnite aj po čiernom kočiari, ak spĺňa vaše očakávania.
To je podla mna len taka zla mienka o ciernych kociaroch. Teraz uz maju tie textilie taku strukturu, ze aj ta cierna farba odpudzuje slnko a neprehrieva sa. Ja by som ho kludne zvolila, preco nie 🙂
Ja som kúpila malej čierny kočík, lebo bol v dobrej cene a tiež s tou farbou nemám žiaden problém (lebo niektoré mamičky, babky atď. majú 🙂 ) a bola to tá najlepšia voľba, vôbec neľutujem, do nášho terénu najlepší pracant a používam ho ešte aj teraz pri druhom dieťati. V lete, ani v najväčších horúčavách žiaden problém 🙂
@lulalulalusita ja som síce čierny nemala, ale druhýkrát b som si taký kúpila, tie materiály si už teraz tak vyrobené, že je to z praktického hľadiska jedno- ak je vonku 35st ako posledné roky, dieťaťu je teplo vsade, takze je to jedno a čierne kociky mi pridu veľmi štýlové..
Super ďakujem Vám potešili ste má a ty čo komentovali negatívne každému sa páči niečo iné mne sa čierny kočík páči veľmi prídeme mi elegantný a vždy sa to dá doladiť farebnými či už fusak alebo deky a tak tiež hračky takze neodradili ste má ďakujem za prijemne komentáre že sa nemám nechať odradiť 🤗🤗🤗
Neviem, no mne sa aj tak najviac páčia čierne kočiariky a keď tak ešte šedé. V predajni keď som sa na to pýtala, tiež mi povedali, že teď sú aj tie čierne látky prispôsobené tomu, aby nepriťahovali nejak slnečné žiarenie
Mame cierny kociar a nijak som nepostrehla zebyy sa v nom maly v lete prehrieval
@lulalulalusita Ja mám čierny kočík už pri druhom dieťati a bolo to to najlepsie rozhodnutie, v obchode mali dve farby tohto typu ktory som chcela - čierny a ružový a muž mi hovorí že ten ružový je krásny..skoro som odpadla či ma za tie roky nepozná a vydupala som si môj vysnívaný čierny, našťastie, lebo druhého sme mali chlapca..je super, vôbec sa neprehrieva lebo vo vnútri je biely, po prvej dcérke som iba oprala všetky diely každý mi vraví aký máme krásny nový kočík..aj keď sme na prechádzke a vidim tie bledé kočíky na ktorých vidno každú špinku a fliačik som spokojná lebo moje prasiatka dávajú tomu kočíku dobre zabrať ale vôbec to nevidno
Voooobec to nie je zla volba 🙂 My sme cierny mali a aj druhy treti stvrty by bol cierny 👌
Treba si vsak precitat recenzie jednotlivych kocikov. Nie na vsetkych vydrzi cierna naozaj cierna pocas leta
Mala som 3cierne kociky a ziaden problem nemal. Mne pridu elegantne a stylove krasne sa da k nim vsetko doladit a dnesne materialy su bezproblemove 🙂
@lulalulalusita ja som mala hlboký čierny, potom druhý tmavosivý a golfáč mám tiež čierny a v živote by som nekúpila iný, pretože čo sa týka údržby je to na nezaplatenie...a nie je nič horšie ako olepený špinavý svetlý kočiar...a v lete absolútne žiaden problém... pokiaľ ako niektoré matky nebudete zakrývať strechu plienkou, tam sa vám dieťa uvarí aj v bielom kočíku...
@lulalulalusita mala som čierny a nevidím žiaden problémdcerku som mala v juny a pri druhom babu som tiež kupila čierny. Mne príde taky luxusný 😘
Moc ma tešia vase skúsenosti ❤️❤️❤️
tak asi budem za čudnú tu v tejto diskusii, ale za mna nie, jednak fyzika nepustí, absorbcia tepla je iná u čiernej a iná u bielej farby, a je jedno aký materiál to je.... plus ked si k tomu prirátam tie prehodené plienky cez ten zvyšný malý vetrací otvor, tak.... jednoducho teplomer dnu ku hlave bába, a uvidíš, aký je to rozdiel...........................................no nič, to je to isté ako tie uplakané detičky v obchodoch a obchodákoch, v zime navlečené do x vrstiev, ale matke je zaťažko ho trochu vyzliecť, aj len na tú chvíľu..... ona kabát cez ruku.....
plus dalsie, je to poh...ná farba, taká je to tu tradične, ja som si raz urobila hanbu na oravskom zámku ked som sa pýtala na taký "kočík" vystavený v jednej zo siení.... (mala som 14 ...) no a odpoved bola.... ze to sú máre..... starodávne, takže za mna moda teraz čierny kočík ale ja nie.... nikdy.... je tolko nádherných farieb na výber.................
len treba vybrat taky koc kde viete ze velmi striesky nevyblednu podla recenzii.. lebo niektore vyzeraju hrozne.. a potom je problem ich aj predat za ok cenu... 😉
My mame tmavo modry...v lete som veeeelmi nadavala...syn je citlivy na teplo...v kociku som mala teplomer...sli sme von okolo 9-10rano...vonku bolo okolo 26stupnov, v kociku za 15min 32stupnov...tak asi tolko za mna...urcite dalsi by som chcela svetly...
Netreba sa nechať odradiť. Veď nikto nedá spať dieťa v 30 stupňovej horúčave na priame slnko, ale do tieňa, a je jedno, či je kočík čierny alebo kankalinkový...a keď sa preváža v aute, tiež treba rátať, že sa zafúľa od kolies... takže si neviem predstaviť, že by som mala napr. bielo-cyklaménový 🤢🤢🤢
@yankaas to je pekne ale ked si na prechadzke ako sa vyhnes slnku? Budes chodit len hore dole po ulici kde je tien? Podla mna jedine ze byvas na dome a dieta je schopne spat na jednom mieste bez pohybu a vlastne ani na prechadzku nejdes...samozrejme dolezite je aj kde byvas a kam sa vysplhaju teploty,...u nas cez den aj 40tky...doobeda 26-30
@lulalulalusita podla mna je to blbost, odvozila som tri deti v ciernom a dokonca ani nevyprasivel. Ja takmer vylucne nosim ciernu a nikdy som nemala pocit, ze mi je horucejsie ako v inej farbe
Mame cierny, kupovala som ho ako "vedlajsi" na cestovanie, dobre sa sklada, nejake zakladne obavy boli, ale nepotvrdili sa 🙂 je super, pouzivam cely rok, v najhorucejsom lete spravim priedusny mod, uz 3. dieta v nom vozim!
@aceris mala som Mutsy iGO s odvetranou strieškou, ktorá sa vypína dohora a má v sebe sieťku, materiál odrážal slnečné lúče, lebo bol lesklý šedý a v lete som bola s deckami vonku od rána do večera, chodili sme kade-tade dnu sme išli len cez obed...takže ✌️ mier, ja tu píšem o svojich skúsenostiach maminke, ktorá o to požiadala a nejde mi tu o nejaké hádky
Mala som čierny stokke trailz zvládol dve slnečné letá, výlety, kúpaliská... predala som ho úplne nevyblednutý ako nový..
Mala som pred tisíc rokmi casualplay tiež bol skoro celý čierny, neskôr športiak čierny..... Žiadny problém som nemala. Prežili sme s nimi dovolenky, prechádzky aj v 40tkach... Myslím že keď je aj biely kočík a vonku 30stupnov v kočíku bude ešte viac. Nezáleží to tak veľmi od farby 😏 hlavne nech ma dobre vetranie
@lulalulalusita my sme mali tmavomodry, boli sme von za kazdeho pocasia, niekolkokrat denne, ziaden problem som nemala, akurat casom trochu vybledol, ale ak sa pytas len na to, ci v nom nebolo dietatu prilis teplo, tak nebol problem.