Chýbal vám alebo dieťatku v kočíku kolmý sed?

19. máj 2020

Dievčatá vyberám kočík a keďže je to moje prvé mám trošku dilemu. Veľa kočíkov nemá úplne kolmý sed, chýbal Vám resp. dieťatku?

saxana000
19. máj 2020

Mali sme britax vyriesila som to snurkou prevliekla som ju a zviazala na pevno tym sa mi operadlo dostalo do pozicie uplne kolmo ked som ho nepotrebovala snurku som si dala do tasky.ale myslim ze sa da prezit aj bez toho v pohode.

renatka1985
19. máj 2020

nechybal, ale ak by som kupovala znova, vyberala by som rozhodne kolmy sed.
Z dvojkomba velky sportiak kolmy sed ma a tam sa mi zdalo, ze maly sedel akoby "pevnejsie", v malom sportiaku kolmy sed nie je, a aj ked sedel pekne a drzal sa za "kormidlo" podla mna by bolo lepsie, ak by mal na chrbte oporu.

monique17
19. máj 2020

My máme tiež britax, dala som si pri jednem pani tu na MK vyrobiť popruhy na kolmé sedenie a teraz si viem nastaviť sedenie pre malú - stálo to nejakych 10€ sa mi zdá. Mala som pocit že malej to kolmé sedenie chýbalo, preto som to vyriešila takto - a ten popruh tam vyzerá ako od výroby, takže da sa to aj takto poriešiť 🙂

renatka1985
19. máj 2020

@monique17 jej super, mas link prosim?

nika_m
19. máj 2020

Ja uz nepamatam ako to bolo v sportiaku pri 3kombi ale teraz mame petite&mars street a mozno sa to nestiahne az na uplne presne 90° ale je to dost kolmo ked pritiahnem pasy najviac ako sa da...asi zalezi aj na tom ci ma kocik len prednastavene polohy opierky alebo mas ten pas, ktorym si stiahnes kolko potrebujes 🤷 vtedy vies dotiahnut poriadne

nikpa
20. máj 2020

Ano, my sme s tym mali problém, ak to nejde volako s popruhmi poriesit, poobzerala by som sa po kočíku kde sa kolmy sed dá dat. Syn bol nervózny, zošuchoval sa mi a celkovo bol v takej divnej neprirodzenej polohe, ze ani priputat som ho nemohla.

proximaa
20. máj 2020

rozhodne nám kolmý sed chýbal, už by som len kočiar s kolmým sedom kupovala