Chcela by som kúpiť kočík v Poľsku. Oplatí sa mi tam ísť?

mess123
14. máj 2022

Príjemný večer žienky, rozmýšľame nad kočíkom ANEX E type, no nerozmýšľame, sme rozhodnutí už. Lenže otázka znie, oplatí sa ho ísť kúpiť do Poľska keď som zo západu alebo nie? Či niečo ušetríme alebo to už radšej kúpiť tu u nás?

an0nymm
14. máj 2022

Ahoj, treba zvážiť viacero možností. 🙂
+nižšia cena
+konkrétny typ, ktorý chcete si viete vyskúšať, pozrieť a zobrať.
+môžte natankovať lacnejšie, tým, že je to polsko :D
Avšak
-prevozíte, treba si zrátať ,čo vyjde cena tam-spat, či náhodou by ste ho tu nekúpili lacnejšie nakoniec na sk.
-PROBLÉM S REKLAMÁCIOU - úprimne, jedinou výhodou kupovať nový kočík je to, že máte k nemu doklad a v prípade ho viete aj použiť a reklamovať. Je to oštara odviezť ho späť do PL alebo riešiť predraženého kuriéra.
Ja osobne by som sa pozrela na bazárové kočíky tohto typu. Bývajú výrazne lacnejšie a v prípade, že by bola nutná reklamácia, nebolí to peňaženku tak, ako cestovanie.

antonka
14. máj 2022

Ešte by som pridala jeden plus 😇
Okrem kočíka v poľsku nakúpite trimiliony ďalších veci pre bábätko za naozaj nízke ceny. Máme kočík z roku 2015 torjlombinacia, veľké nafukovacie kolieska , teraz sa to už vola retro, vtedy ešte neboli také in :D a veruze ak by bolo treba použijeme ho znovu, má najlepšiu vaničku na svete a prejde aj cez Mont Everest... Stal 300€ plus redukcia( vajce na konstrukciu) igelit do dažďa, sieťka, taška na kočík, termoska na mlieko.
Nebola to žiadna značka, proste sme prišli vyskúšali po kopci, po ceste a zobrali.
Áno reklamácia nie je možná, ale tým že sme si všetko skúsili nám to bolo fuk . Spolu s postieľkou, madracom bielizňou, zavinovačkami, plienkami, pamperskami krémami na riťku, vaňou na kupanie...no viete si predstaviť, proste vsetko...
Je to síce naozaj dosť rokov dozadu, ale boli sme tam aj teraz kupovať kvety a n ďalší týždeň sme sa vrátili zase lebo sa to proste viac oplatí, na všetko.
A my sme zo stredného Slovenska.

sasha10
14. máj 2022

@antonka a kupovali ste z trhu alebo z konkrétneho obchodu? 🙂

antonka
14. máj 2022

@sasha10 z trhu 🙂 ale teraz napr by som išla do obchodu a odtiaľ budete mať určite aj faktúru