Ahojte poradite mi prosim pri vybere sportoveho kocika? Moj max budget je 250eur, mal by byt lahky, lahko skladatelny, aby v aute zabral co najmenej miesta, no zaroven nech nehrkam po meste..najdem taky s mojim cenovym limitom?
@athom neviem ako ine. Ale my sme mali 3kombinaciu, celkom drahy. Mala zacala objavovat a zacala ho nicit. Tak sme sa rozhodli,ze ho predame a kupime rachotinu🤣. A tak sa aj stalo. Uz ho mame vyse roka, ale ten je suci tak do kontajnera a nie niekomu darovat, uz teraz sa hambim v akom stave je🤣🤣🤣
Mala som na cestovanie Cybex eezy s twist
Ja som kupila z bazaru valco snap4- da sa dat uplne do lahu, ma cca 7 kil a predlzenu striesku, na nase cesty bol super, lebo presiel vsetko, a napchali sme ho vecami, aj do lietadla😀
@athom Ja mam oba kociare z bazaru a mienim sa ich rovnakym sposobom zbavit😀 a hadam je viacero takych zien, lwbo mas pravdu, vsetky okolo mna maju veci fungl nove. A ja tomu au tak nerozumiem, pretoze detom je to aj tak jedno, a veci sa nestihnu znicit po jednom dvoch detoch
Ja som uvažovala nás valcom trend 4 (ultra sa dá otočiť aj k tebe) -ten je drahší ale z druhej ruky sa dá kľudne do 200€ kúpiť alebo Britax agile r (v akcii stojí 250€) je podľa mna krásny ale niekde písali že hrka niekde nie neviem každý ma na to iný názor.. baby chvália Britax b motion ale ten sa už asi nevyrába
@athom my sme mali jeden od ruky, keď sme ho nepotrebovali podarovala som ho. Druhý sme kupovali od ruky, ale nevyhovoval nam, tak som ho predala za naozaj symbolickú cenu, tretí sme mali funglovku novú, ten skončil v charitnom centre, pretože za rozumnú cenu ho nikto kúpiť nechcel a ja som už nemala nervy ho furt riešiť.
Easywalker miley, som max spokojna, da sa poskladať na velkost príručnej batožiny, ma zabudovanu tašku na ochranu kočíka a ma traky na nosenie.Je to do 23kg, kocik važí ca 7kg.V aute malo miesta zabere, s jednou rukou otvoriš i poskladaš
Pozri si video na youtub
Ahoj super kocik je momi estele Dakar , mám ho a je super pre viac info o ňom ma kludna kontaktuj, nieje síce ešte na našom trhu ale dá sa zohnať za cca 200€ pretože keď vidím niekedy tie bazárové ceny , a potom človek nájde niečo take super za takpovediac “ bazárovú “ cenu a nové tak je fakt super …