Cestovný kočík

nelka09
11. dec 2023

Prosím vás, poradíte nejaký kočík na cestovanie vlakom, lietadlom, ktorý je dosť malý po zložení? Dôležité je aby bol do ľahu pretože dcéra má ešte len 3mesice a nie moc drahy. Máme Cybex priam a neonato puro, ale nie sú vhodné na cestovanie.

majlo1234
11. dec 2023

Ja som kupila sportiak valco snap4, ma sedem kil, popruh na prehodenie na rameno a velke kolieska, ktore zvladnu prejst vsetko. Da sa dat do uplneho lahu. Ale urcite existuju aj mensie skladnejsie kocare

sarita510
11. dec 2023

kukni autosedacku doona ,za mna top nie len na cestovanie

cookie29
11. dec 2023

cim mensi a spratnejsi tym menej "schodny" takze si musis najst kompromisy... ja osobne som v tomto veku mala male v nosici, bolo to ovela praktickejsie ...
zalezi potom aj ako a kde cestujes a pod... my sme chodili casto lietadlom a bolo jednoduchsie kupit second hand kocik na mieste a nechat.
Z tych vyslovene cestovnych je YoYo 2 alebo napriklad Besrey. A tusim aj GB Pockit ale neviem ako je to s lahom.

nelka09
autor
11. dec 2023

@cookie29 mám aj nosič a práve kvôli tomu chcem nejaký mini kočík. Teraz sa nám stalo keď sme boli na Donovaloch, že som ju mala v nosiči a ani v jednej reštaurácii som ju nemala kde položiť tak kolovala po rukách.