Cestovný kočík

simaleja
24. aug 2022

Baby poraďte kocik do lietadla a zároveň aby sme ho mali v aute na občasne nákupy
Dcera ma 1 rok a rada aj spi v kociku

lauriik
24. aug 2022

My sme spokojni s perit&mars up. Do lietadla mozes vziat na palubu a moja 2,5 rocna, 94cm sa tam stale pekne vojde. Vyuzivame na cestovanie a do obchodov.

simaleja
autor
24. aug 2022

@lauriik ďakujem kuknem , zlata si

simonad7
24. aug 2022

@simaleja kúpila som cybex eezy s plus 2, keďže píšeš že rada aj spi v kočíku. Mali sme vyššie spomínaný up, ale je to strašne tvrdé nakoľko je to plast, tento eezy je ergonomicky. Za mna super 🙂 ak by si potrebovala, poslala by som ti aj fotky 🙂

lienka9
24. aug 2022

@simaleja petit and mars easy.pouzivame uz pri druhom dietati.vsetky cesty lietadlom a dovolenky ide s nami.unesie 2 deti aj batozinu naraz :D

majlo1234
24. aug 2022

My mame valco snap 4,aj do lietadla ho bravame, da sa dat do lahu, a ma velky kosik na nakupy, akurat to neni cestovny kocik per se, skor lahsi sportiak, videla som mensie a spratnejsie kociky

gladys_07
25. aug 2022

Joolz aer ti vezmu do lietadla, je aj spratny do auta, ale nakupny kosik uplne prtavy, max tak na kabelku

simaleja
autor
25. aug 2022

@simonad7 budem rada ďakujem

simaleja
autor
25. aug 2022

@gladys_07 viem a nie je moc do ľahu skôr polosed

simaleja
autor
25. aug 2022

@lienka9 a beriete si ho hore na lietadlo ? Lebo podľa rozmerov mi nesedí

evaachesa
25. aug 2022

@simaleja baby jogger city mini zip
Boli sme s ním na dovolenke, letecky, cestoval aj v malom kufri požičaného auta a teraz ho využívam sem tam keď treba ísť na nákup alebo k doktorovi. Máme ho väčšinou odložený v aute. Zaberie veľmi málo miesta. My sme ho ale odovzdali pred nástupom do lietadla a išiel do podpalubia. Nepotrebovali sme ho mať so sebou v kabíne.

lienka9
25. aug 2022

@simaleja vzdy ho berieme az k lietadlu.pred nastupom na palubu (pred dverami lietadla) ho odovzdavame a oni ho vezmu do podpalubia a vratia hned po pristani.akoze na palubu uplne ho neberiem,ale nevidim v tom nejaky vyznam ani..vyhoda je velky kosik,ktory moze ostat naplneny po zlozeni.takze sme tam vzdy este co to nabalili (deky,plienky,fusak...) a nemuseli sme dokupovat batozinu :D