Ahojte maminky,chcem sa spýtat ci by ste pre chlapca kupili cerveny kocik? Chcem kupit sportovy kocik, a velmi sa mi paci v cervenej farbe,ale nebude to hlupe cerveny kocik a chlapec?Co poviete?
preco by to malo byt hlupe???? my sme pre dceru chceli modry, no vtedy sa v tej farbe nevyrabal 😠
Tiez si myslim,ze cerveny kocik pre chlapca je ok. Aj ja rozmyslam nad cervenym a mam syna 🙂
aj môj syn mal kočík šedo-modro-červený 😉
a v poho by som ho dala aj do čisto červeného 🙂
pri druhom, keď som nevedela,čo to bude,som kúpila vínovočervenej farby kočík,lebo sa mi páčil. a bolo mi jedo,či bude chalan zas 😀 a ten bol podľa mňa viac možno dievčenský ako chlapčenský
ale nakoniec bola baba 🙂
ani ružová už nie je len pre baby.koľkí chlapi nosia ružové tričká 😉 ja som kúpila v Rakúsku v novej kolekcii Nike pre pánov peknú ružovú bledú polokošeľu mužovi-a veru, nosil ju rád 😉
dnes sa už medze nekladú 😉
Vôbec to nie je hlúpe.. Pokiaľ nebude ružový.... 🙂 🙂 🙂 Kamarátka mala tiež červený pre chlapca. Aj my sme zvažovali, ale nakoniec sme nekúpili červený.
V obchode nám hovorila predavačka, že jeden ocino chcel vyslovene červený pre chlapca. Vraj bol fanúšik F1 a fandil Ferari. 🙂
je to ok. aj ja mam cerveny a mam syna. cerveny ma vyhodu aj z bezpecnostnych dovodov - si viditelna z dialky.
nechapem preco sa skatulkuju farby podla pohlavia
kludne moze byt cervena aj pre chlapca co je na tom????
moj maly ma cerveny espiro magic 4 a kupovala som ho zamerne v cervenej.je super a ani raz ma nenapadlo,ze by to malo byt divne.cervena je neutralna farba.ruzova je uz jasne dievcenska,ale cervena je uplne naporiadok 🙂
@sofa296 takato tema sa tu uz riesila.
a odpoved na tvoju otazku. nie nebude to hlupe odkedy je cervena dievcenska farba? ci synovi nekupis cervene tricko? pri starsom sme mali cerveny kocik a stalo sa mi ze som dostala otazku ci to malo byt povodne dievcatko 😀 ale na taketo divne otazky si zvyknes. aj na to ze to dieta bude oblecene typicky chlapcensky a ludia ho budu aj tak povazovat za dievcatko
a presne cerveny kocik je prve ferrari tvojho syna
tak to som rada, tak kupim ten cerveny 🙂
ved je to uplne normalne, moj syn mal cerveny kocik a vobec som sa nad tymto takto nezamyslala
My mame dvoch chlapcov a dva kocky a iba sú červené...🙂 Môj manžel vyberal farbu a ja som ju len odobrila... červená vyhrala, že to bude mat ako Ferrari...🙂))
Cez telefón je to strasne písať: chcela som napísať, že oba kociky sú červené...
ja mam chlapca a kočik pomarančovo oranžovy 😉
ja som pri prvom synovi mala bordovo-bežovy 😝 véééľmi sa mi pačil,pri druhom som mala červeno-čierny 😉 a v pohode 😉
malo to byť síce dievčatko do poslednej chvile,ale nevadí,podla mna na tom nieje nič zle /ved nebol ružovy 😉
Každý chlap by raz chcel červené ferrari a nikdy nepovie, že je to babské auto 😝 Takže - červený kočík kľudne. 😀
ja mam uz treti kocik a vsetky su cervene🙂 Mne sa prave zdala ta farba univerzalna..aj keby som raz druhe mala dievcatko, tak by som samozrejme neriesila a kludne ho vozila v modrom ci zelenom kociku tiez, ale cerveny mi pripada uplne univerzalny..tak ako aj bezovy napriklad ci cierny, ale nie je taky tmavy a ani taky svetly,.
Ja som prvy vanickovo-sportovy mala cerveny s ciernym...druhy sme museli kupit sportiak vacsi, lebo sa nam nezmestil do prveho uz asi v 9 mesiacoch..tak ten je uplne cerveny a posledna bugynka/golfacik je tiez uplne cerveny..bez problemov vyuzijem aj pri pripadnom dievcatku a poziciavam ich dalej kamaratkam ci uz maju chlapcov ci dievky
keď sa ti páči 🙂 ja som mala hlboký červeno-béžový a aj jeden športový červený a bola som veľmi spokojná 😀
cerveny je ok, ja som tiez chcela cerveny ale ten typ co sme mali nebol v takej farbe, takze nakoniec som mala pre dievca modry, cierny aj zeleny a tiez sa kazdy pytal ci mame chlapceka 😀
@sofa296 Ahoj ja to zoberem troška z inej strany..mi máme dievčatko a kočík máme zelený... 🙂 krásna zelená pistáciová...a vedela som už odzačiatku že je to dievčatko chcela som takuto farbu lebo je veselá a výrazná a dobre nás vidiet na cestách aj v zlom počasí sme ako reflexna vesta 😀 😉 a každy vraví aka krásna farba a nikto nepovedal že je to chlapčenská farba...myslím že kebyže máme chlapca chcela by som červený...je to krásna farba 😉 mimochodom červena farba je aj oblubena farba mojho muža...tak si predstav aka farba u nás doma prevláda 😀
@sofa296 aj my chceme kúpiť kočiar na leto v červenej 🙂 aj oblečenie ak je na výber tak kupujem červené nášmu chlapčekovi, lebo mu pristane.
prečo by bolo červená je podla mňa unisex (ved ked si chlapy môžu dať ružovú košelu 😝 ) inak ja som mala oranžový kočík pre malého 🙂
urcite nie : 😎 mam vela kamaratok ktore maju cervene kociky pre chlapcekov.cervena je neutral ruzova je dievcatko 😀 ja osobne mam kocik cerveny pre dcerku ale hoci kedy som do neho dala aj syna a ziaden problem 😅 ak sa vam paci cerveny kupte si ho 😉