ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, resp. vašu skusenosť, neviem sa rozhodnut medzi CAsualplay Vintage, Dema pure step easy a Quatro monza. Hladam nie velky športový kočík, ale s trošku väčšími kolieskami, Jane, ci X-landery sa mi zdaju dost velke, a zase nechcem úplny golfac.Dakujem
keby ste mi naozaj niekto s tym Quatrom poradili, nemate nikto?velka vdaka
kamaratka ma quatro monza a je s nim velmi spokojna a ja tiez vazne uvazujem nad jeho kupou. ma preklapaciu rucku (moznost jazdy dietatka v oboch smeroch), poloha chrbatika az na lezato, velky nakupny kosik rozdeleny na 2 casti, perovacie kolieska a mnozstvo inych fajn funkcii. a je celkom velky, ale nie prilis, teda aspon moje poziadavky velkosti splna, ja mam totiz velke dietatko, aj ked ma len 6 mesiacov, takze hladam sportovy kocik, v ktorom nebude zakliesneny ako vo zveraku. ma pre mna len 2 nevyhody: strieska sa neda preklopit uplne dopredu a je trosku tazsi. ale vyhodou je zase velmi ferova cena. s ostatnymi dvoma, na ktore sa pytas nemam osobne skusenosti. drzim palce vo vybere kocika
@novotnicek Ahoj, hladala som podrobnejsie recenzie o tomto kociariku (quatro monza), ale som nenasla, mam jeden sportak, je tiez fajn ale pre nas mocno malinky, mam 4 mesacnu bambulu a budem mat problem ju narvat do hlbokeho kocika cez jesen a nieto cez zimu 😠 Hladala som kociky s preklapacou rukovatou ale zial ich nie je vela :D Pure, cize dema alebo vlastne co to je by som nekupovala velmi vela mamiciek na to nadava.... Ako teraz citam To preklopenie striesky nam nejak nechyba, a hmotnost asi tiez nie je prekazkou ked mame doma kulturistu 😀 😀 😀 ale zaujima ma hlavne opierka pod nohy ci sa da polohovat, a ci sa da kocik pouzivat aj pri sporte, napr korculovanie 🙂
ahoj indapich, tak som si objednala quatro monza, tento tyzden by nam mal prist, tak ti budem moct zodpovedat vsetky otazky. ked dorazi, pozriem tu opierku na nohy a dam ti vediet
@novotnicek Tiež sa mi pozdáva tento kočík. Len som ho ešte nevidela na živo. Chcem sa opýtať, ak ho máš doma, aký je? Myslíš, že sa tam zmestí v zime malý aj s fusakom? Pozerám, že máme podobne starých krpcov.
@novotnicek Dobrý deň novotnicek, chcela som sa opýtať, že ak ste si nakoniec kúpili tento kočiarik, ako ste s ním spokojní ? Ja už mesiac zháňam, pozerám, surfujem a obieham obchody a nič ma tak nezaujalo a nesplnilo moje požiadavky ako tento Quatro Monza. My potrebujeme preklapaciu rukoväť a aj polohovacie nožičky a veľké kolesá a ešte neviem, či by mi nevadili tie tyčky medzi kolesami, nezakopáva sa o ne ? ... ja totiž dosť rýchlo kráčam, tak aby som sa do nich nezamotala 🙂 Ak si teda nájdete chvíľočku, budem rada ak mi poviete ako ste s kočiarikom spokojná ! Vopred ďakujem a pekný večer. Mirka
naozaj nemate nikto skusenosti? najma s quatrom, na demu sa nazory dosť líšia tak tiež neviem. velka vdaka za kazdu radu