Casualplay verzus Cam

nika0202
15. nov 2012

Prosím vás pekne, poraďte niekto, ak máte skúsenosti s týmito značkami. Zvažujeme s manželom Casualplay s 4 alebo cam dynamico 2013, som z toho zufala a uz by bol najvyssi cas kociar kupit. Mam pocit, ze tych značiek je viac ako znacky aut :( uz som z toho znechutena.

miskax2
15. nov 2012

@nika0202 hlavne sa treba riadit tym aby bol kocik nielen pastvou pre oci ale hlavne aby bol prakticky aby ti z neho dieta za pol roka nevyrastlo najlepsie je 4kombinacia a hlavne neutracaj zan majland tie peniaze sa daju vyuzit aj inak vysoka cena nezarucuje kvalitu mnohe mamicky tu pisali ze az po par rokoch alebo pri dalsom dietati si uvedomili ze kopec veci pre babo kupovali celkom zbytocne a predrazene 😉 😉 😉 😉

marinaro
15. nov 2012

Ahoj! Ja mám Casualplay, ale reverse, som maximálne spokojná, kočík je dosť veľký, dá sa predĺžiť povytiahnutím časti na nožičky a časti pod hlavou, takže rastie s dieťaťom, menšie môžeš voziť tvárou k tebe-keď malá spí, radšej ju mám na očiach, väčšie dieťa sa dá otočiť v smere jazdy, takže vidí dopredu. Myslím, že nie je až taký ťažký, je výborný v teréne-to treba tiež zvážiť, lebo je to fakt kočík do terénu, mali sme ho pri mori, v pohode som s ním brázdila po piesku, našla som si aj systém, ako s ním v pohode chodím po schodoch, kamarátka má CAM-skúsila si môj, skonštatovala, že je lepší, lepšie sa s ním manipuluje.Mám tretie dieťa, kočíkov som mala neúrekom, ale s týmto som napriek vysokej cene, ktorú som zaňho dala, keďže v dobe kúpy to bola novinka, fakt spokojná. Predtým, ako som ho kúpila som si ho bola vyskúšať v predajni, tak to odporúčam aj tebe. Inak, ak chceš kúpiť vaničku, radšej kúp za oveľa nižšiu cenu z druhej ruky, ja som mala všetko nové, vaničku som predala v super stave, lebo za pol roka, čo ju budeš používať, sa nezničí. K reverzu podľa mňa ani netreba vaničku, keď si kúpiš dobrý fusak (ja mám Casualplay), v pohode stačí aj korba so šporťáka +vajíčko.

nika0202
autor
16. nov 2012

marinaro - dakujem velmi pekne, ani by si neverila, ako si pomohla 🙂 samozrejme, budem vdacna za kazdu dalsiu radu. Len este zvazujem, ked mam termin 2.1 ci mi na dalsiu zimu bambula vojde do vanicky, lebo predsa len vanicka, je vanicka. A my uz musime ostat pri casualplay s4 titanium, lebo je problem dostat sa k starsej verzii a obzvlast v limetkovej farbe. A uz som obvola faskt dost obchodov a internetovych stranok.

kiakocikovsvet
18. nov 2012

@nika0202 nová verzia je ešte krajšia, farby na živo vyzerajú lepšie ako na fotke, viete si otáčať športovú časť a to je veľká výhoda